Slovenski člani LEO klubov so se 7. septembra 2021 tradicionalno zbrali, kot se za prvo sejo novega LEO leta spodobi, v Mestni hiši v Ljubljani. Seje so se udeležili predsedniki in podpredsedniki klubov, vodstvo distrikta, pooblaščenec za LEO-te Primož Punčuh, ter Guverner LIONS distrikta Nino Maletič.

Prva seja LEO distrikta
Prva seja LEO distrikta

Letos LEO zveza Slovenije deluje pod okriljem predsednice Eve Jereb (LEO klub Konjice). Prva podpredsednica je Urša Jager (LEO klub Rogaška), druga podpredsednica je Nina Bizjak (LEO klub Nova Gorica-Vogrsko). Na mestu zakladničarke pa ostaja Špela Schmid (LEO klub Rogaška).

Na seji so jih nagovorili LEO pooblaščenec, LIONS guverner ter prejšnja in sedanja predsednica LEO distrikta. Vsi govorci so bili poenoteni s sporočilom: »skupaj in pogumno v teh težkih časih«. Nato se je vodstvo predstavilo novim predsednikom, kateri so kasneje poročali o svojih trenutnih akcijah, ter planih za bodoče aktivnosti.

V drugi polovici srečanja je bil predstavljen tudi prenovljen pravilnik o pomoči klubom z donacijami fizičnim osebam. Za konec so pokukali še na novo spletno stran LEO zveze, ki bo kmalu objavljena.

Kategorije: Novice

0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

five + 3 =

Stran postavil in vzdržuje Madbox