Pridobivanje veščin za vodenje v Lions organizaciji, izmenjava izkušenj in druženje so bili glavni stebri tokratnega izobraževanja ELLI (Emerging Lions Leadership Institute), ki je potekalo v Krškem 11. in 12. junija 2021. Tokrat zopet v živo na veselje vseh udeležencev.

Izobraževanja se je udeležilo 24 Lions članov iz Slovenije, Hrvaške in Črne gore. Skupino srčnih bodočih vodij Lions organizacij je podprl tudi guverner distrikta Danilo Tomšič in viceguverner Nino Maletič s svojim obiskom.

FDI (Faculty Development Institutes) predavatelji, Lorena Hus, Aleš Podrekar in Mateja Hochstätter so bili za trud poplačani z odzivi udeležencev, ki so jih tako zapisali:

  • “Čudovita izkušnja in prijetno druženje”, Valerija 
  • “Hvala vsem za lepo izkušnjo, da bi bilo tako še kdaj in kje”, Jasna
  • “Hvala vsem za prijetno druženje in izobraževanje”, Gorazd
  • “Pozitivna energija je z menoj. Odlično je bilo, nova znanja in veščine pridobljene. Odličen tim smo bili, predavatelji pa izjemni.”, Mojca
  • “Pozdrav svima iz Hrvatske, smiješak ne silazi s lica od jučer”,  Natalija iz Hrvatske
  • “Divno je bilo druženje, koristna edukacija”, Kristina iz Črne Gore, ki je na izobraževanje prišla z avtobusom.

»Ustanovili smo novo Lions cono, CONA NEUDOBJA in že smo v akciji, da pomagamo« so z veseljem zapisali udeleženci in organizatorji dogodka, ki takšna izobraževanja in druženja toplo priporočajo vsem bodočim vodjem, saj je znanje ključ do dobrega vodenja.

Lions energija, ki se pretaka na ELLI srečanjih je lepilo, ki drži klube v pravi čuječnosti, predsednikom in vodstvu pa daje elan za vedno nove dobrodelne akcije.

Kategorije: Novice

0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

fourteen − eight =

Stran postavil in vzdržuje Madbox