Člani Lions klub Kranj so konec meseca maja – med 20.5. in 30.5.2021 organizirali spletno dražbo preko družbenega omrežja Facebook.

Zbrana sredstva na dražbi so namenili JUNAKOM 3. NADSTROPJA – Društvu staršev otrok zdravljenih na hemato-onkološkem oddelku. Društvo Junaki 3. nadstropja ravno v tem času praznuje prvi rojstni dan od ustanovitve. Na pobudo zdravnikov so se združili starši otrok, zdravljenih na hemato-onkološkem oddelku. Vsi delajo kot prostovoljci. Z zdravniki oddelka imajo redno vsak mesec sestanke. Želijo si predvsem pomagati družinam Junakov, olajšati bivanje na hemato-onkološkem oddelku, ozaveščati o tej bolezni.

V Lions klubu Kranj ponosno povedo, da so v pripravi dražbe sodelovali vsi člani, ki so donirali veliko število lepih izdelkov. Med donatorji je bil tudi izjemni Jakov Fak, ki je v sodelovanju s SI Sport Kranj doniral par tekmovalnih smuči in tri štartne številke. Izdelki z njegovim podpisom so pritegnili obilo pozornosti, zato so člani LK Kranj res hvaležni in ponosni.

Člani Lions kluba Kranj se zahvaljujejo vsem, ki so soustvarjali dražbo, vsem, ki so donirali izdelke in seveda vsem in vsakemu posebej, ki so izdelke dražili in na koncu kupili. Hvala tudi vsem podpornikom, ki so povezavo do spletne dražbe delili in tako širili glas o dogodku, za katero napovedujejo, da bo postala tradicionalna. »1822 krat hvala vsakemu posebej.« se zahvaljujejo v klubu.

»Dober občutek, ki ga imamo, kadar storimo bližnjemu dobro delo, je pogosto večji od tistega, kar naredimo. Sami sebe nagrajujemo, če širokosrčno in popolnoma iz ljubezni podarjamo in si želimo deliti z bližnjim. Dobrih del ne delamo zato, da nam bodo povrnjena; podarjamo jih iz srca. Podarjamo, ker je to naravno in dobro. Ob tem največkrat pozabimo na svoje lastne težave.« so lepo zapisali v klubu.

Kategorije: Novice

0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

eight + four =

Stran postavil in vzdržuje Madbox