Pozdravljeni prijatelji in prijateljice v lionizmu!

Tudi izkušnje COVID obdobja kažejo, da lionizem v Sloveniji v izvajanju humanitarnega poslanstva ne pozna ovir. Druženja, ne glede na zaostrene razmere v naši družbi in po svetu, potekajo še naprej, mogoče celo bolj intenzivno ob uporabi novih orodij, ki nam jih prinaša digitalna doba.

Praksa je pokazala, da smo tudi v pogojih, ki nam jih predpisuje trenutno stanje, lahko uspešni pri organizaciji dobrodelnih prireditev, akcij in ob tem izvajamo tudi druženja, ki so nam predstavljali nujni del preživljanja našega prostega časa.

V skladu z zapisanim nadaljujemo…

Pošiljamo VABILO na 2. »ONLINE« dogodek LIONS KLUBA KONJICE, ZOOM praznovanje ob prazniku

»DAN ŽENA”  ob STAND UP spremljavi »VIRTUALNI FREESTYLE« komika TADEJA TOŠA

na srečanje in druženje, za katerega si želimo, da se ga v največjem možnem številu udeležite…digitalna tehnologija v tem primeru ne pozna omejitev.

»ZOOM MEETINGS«, sobota, 13. 3. 2021 s pričetkom ob 19.00

Cena udeležbe na dogodku (izbran MENI in stand up vložek Tadeja TOŠA skupaj s humanitarnim prispevkom) ZNAŠA =50 EUR na prijavo za 1 osebo.

Za vas smo pripravili 2 MENIJA (MESNI in VEGETARIJANSKI) ob pivski spremljavi izbranih 5 piv pivovarne “RESERVOIR DOGS CRAFT BREWERY”. Sestavo obeh  MENIJEV S PIVSKO SPREMLJAVO najdete na spletni prijavi, kjer boste izbrali vam ustreznega in število menijev.

Hrano in piva bomo do dneva pred druženjem dostavili na naslov, ki ga boste navedli ob prijavi.

PRIJAVE – IZBIRA MENIJA in dodatne informacije o izbranih menijih na spletni povezavi: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdz8rihZD8UkACgHX2iFQgNcdP6uMmka4Hp9Lim1epBySOWvA/viewform?usp=sf_link

Prosimo vas, da vnesete vse podatke, sploh točne podatke o naslovu dostave izbranega menija in pivske spremljave. Za morebitna pojasnila in dodatne informacije smo na voljo tudi osebno, pokličite.

NAROČILA PIVSKE spremljave (SETI IZBRANIH PIV 4X 0,33l) na spletni povezavi: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScVpvGsHX4A6LFRxiuR7zHaaWWcWcBkvWk4KEB5j3PHxLVOkw/viewform?usp=sf_link

Prijave na dogodek sprejemamo do vključno srede, 10. 3. 2021 – dva dni bomo potrebovali za pripravo in dostavo izbranih menijev na dom, na izbrani naslov ob prijavi.

Program srečanja:

19.00 – Zoom prijava

19.05 – Pričetek “online” praznovanja in druženja ob DNEVU ŽENA 2021 z nagovorom predsednika Lions kluba Konjice Primoža Punčuha

19.10 – Nagovor guvernerja Distrikta 129 Danila Tomšiča

19.15 – „Virtualni freestyle“ STAND UP v izvedbi Tadeja Toša

19.40 – Vodena degustacija piv – May Kordež, Pivovarna Reservoir dogs Nova Gorica

19.50 – Predstavitev obeh menijev, večerja – Chef Sreč Kunst, Gostilna Šempeter Bistrica ob Sotli

20.15 – LICITACIJA

  1. Komplet surovin/sestavin za kuhanje domačega piva (cca. 5l) – izklicna cena 30 EUR
  2. Žirafa za pivo s kompletom pivskih kozarcev z logotipom Lions klub Konjice – izklicna cena 80 EUR
  3. Ogled pivovarne RESERVOIR DOGS Nova Gorica za 6 oseb z degustacijo piv (6x definirano pivo +1x pivo po izboru) https://reservoir-dogs.si/ – izklicna cena 100 EUR
  4. Komplet 6 pivskih kozarcev z logotipom Lions klub Konjice – izklicna cena 120 EUR
  5. PROJECT XO (ExtraOrdinary), projekt pivovarne RESERVOIR DOGS v sodelovanju z Ateljejem Etko Tutta iz Nove Gorice. Darilni set vsebuje dve steklenici 0,75L »barrel aged barley wine« (X – staran v sodih od viskija, O – staran v sodih od ruma) zapakirano v »hand made« leseni škatli iz 100 let starega lesenega opaža s pokrovom, na katerem je kovinska plošča (tehnika jedkanice) s človeško figuro, ki je delo hrvaškega akademskega slikarja Gorana Štimca. Serija je omejena na 99 kosov, vsaka človeška figura na škatli je unikat (Fotografije Projekta XO so v priponki (na zadnji fotografiji je Etko Tutta) – izklicna cena 200 EUR
  6. Slika hmeljarski motiv – izklicna cena 200 EUR

21.00 – »Online« druženje, »after party«

Zbrana sredstva bodo namenjena financiranju projekta POMOČ STAREJŠIM in spodbujanju MEDGENERACIJSKEGA SODELOVANJA, ki ga v koledarskem letu 2021 uspešno izvaja Lions klub Konjice.

Vabljeni!

LIONS KLUB KONJICE, predsednik Primož Punčuh

Kategorije: Novice

0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Stran postavil in vzdržuje Madbox