Znanje je moč, je bogastvo, je dobrina.  Lions klub Ljubljana Viva že vrsto let na različne načine omogoča socialno ogroženim ženskam in otrokom  pridobivanje novih znanj in veščin. S sredstvi Vivinega sklada finančno podpiramo obisk tečajev, vpisnine v izobraževalne programe, donacije tehnične opreme in ostale izbraževalne aktivnosti, ki jih izbrane ženske ali otroci ne zmorejo pokriti z lastnimi sredstvi ali drugimi oblikami donacij in štipendiranj.

Namen Vivinega sklada je izbranim ženskam in otrokom prek pridobivanja novih znanj in veščin omogočiti izboljšanje njihovega socialnega položaja, izgradnjo pozitivne samopodobe, opolnomočenje ter dvig kakovosti njihovega življenja.

Podprite Vivin sklad tudi vi

Do vključno 16.12.2020 pošljite sporočilo SMS s ključno besedo Pomagamo10 na številko 1919 in prispevali boste 10 EUR za Vivin sklad. Vaš prispevek bo namenjen financiranju socialno ogroženih žensk in otrok pri pridobivanju novih znanj in veščin. Prispevajo lahko uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije, A1, Telemacha in T-2.

Sredstva za Vivin sklad lahko nakažete tudi na TRR SI56 6100 0000 6424 269 (Lions Klub Ljubljana Viva, Linhartova cesta 49a, 1000 Ljubljana; račun je odprt pri Delavski hranilnici), s pripisom »Donacija za Vivin sklad«.

Najlepša hvala za vaš radodarni prispevek!


Za več informacij spremljajte Facebook strani Lions kluba Ljubljana Viva.

Pravila in pogoji za sodelovanje pri storitvi SMS-donacija so objavljeni na spletni strani www.lions.si/pomagajte-tudi-vi.

Kategorije: Novice

0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

3 + two =

Stran postavil in vzdržuje Madbox