V Zvezi Lions klubov, distrikt 129, Slovenija) smo zasnovali fotografski natečaj »Svetlobo očem«. Živimo v času, ko je zaradi Covid-19 naše delo omejeno na osebne aktivnosti in aktivnosti po internetu. Da bi se kljub temu povezovali, se je na virtualnem srečanju slovenskih Lions porodila ideja o fotografijah naših krajev in lepot naše dežele.

Fotografiranje na temo »Svetlobo očem« daje članom možnost povezati Slovenijo in prikazati naša življenjska okolja, v katerih pomagamo že 30 let. Ime akcije simbolizira  eno naših pomembnih področij delovanja, v fotografskem pomenu pa dobro fotografijo ali dobro luč.

Natečaj »Svetlobo očem« ni tekmovalno usmerjen. Gre za aktivnosti lionk in lonov, da v času omejenega gibanja, v času sprehodov po mestih in vaseh ali v času rekreativnih aktivnosti naredimo fotografije našega okolja. S tem bomo prikazali Slovenijo v kateri delujemo dobrodelno že 30 let. Prikazali jo bomo v različnih časovnih obdobjih in iz različnih perspektiv.

Pravila natečaja so:

  • Fotografski natečaj »Svetlobo očem« poteka od objave do 30. aprila 2021.
  • Član Lions (v nadaljevanju udeleženec akcije) lahko objavi svoje fotografije na Facebook profilu Lions Slovenija (www.facebook.com/LionsSlovenija).
  • Vsak udeleženec lahko sodeluje z največ štirimi barvnimi ali črno belimi fotografijami.
  • Udeleženec mora biti lastnik objavljenih del.
  • Vsaka fotografija mora imeti spremne podatke in sicer Ime in Priimek, Lions klub, katerega član je udeleženec, naslov fotografije in spodbudno misel na temo natečaja.
  • V primeru fotografiranih oseb je avtorizacija (dovoljenje) teh oseb odgovornost udeleženca te akcije, zato Zveza Lions klubov, distrikt 129, Slovenija (v nadaljevanju: ZLKS) ne prevzema nobene odgovornosti povezane z Zakonom o varovanju osebnih podatkov ali drugimi Zakoni glede fotografiranih oseb.
  • Z objavo fotografije avtor soglaša in potrjuje, da lahko organizator ZLKS uporabi njegova dela v okviru ZLKS.

Lions Slovenija bo izmed objavljenih del izbral najbolj povezovalna in jih objavil na spletni razstavi.

Kategorije: Novice

0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

10 − 5 =

Stran postavil in vzdržuje Madbox