KAKO LEPO JE BILO PO DOLGEM ČASU ČUTITI LIONS ENERGIJO IN GLEDATI VAŠE NASMEJANE OBRAZE. PONOSNI, DA SMO LIONS, PONOSNI, DA SKUPAJ POMAGAMO!

Vse je enkrat prvič in tako smo se tudi mi 30. oktobra 2020 prvič virtualno družili. Kar nekaj časa smo iskali idejo, kako nadomestiti Dan Lionizma in potem se je porodila ideja. Maja Krušič Šega, pooblaščenka za odnose z javnostmi, ki je do sedaj z ekipo organizirala vse dosedanje Dneve Lionizma, je dala pobudo. K sodelovanju je povabila Loreno Hus in Darjo Delavec, ki sta bili takoj pripravljeni sodelovati. Prvi interni zoom sestanek je narisal prvo sliko, guverner Danilo Tomšič je bil skeptičen, kako se bomo resno zabavali. Nato je Maja poslala prvo vabilo in organizirala srečanje, Darja je objavljala na Facebooku in datum povezala z aktualnim jesenskim časom, Lorena se je pripravil na predavanje, ki se vas mora dotaknit.

Guverner nas opozori, da moramo biti strukturirani, zato smo še najprej delili nasmehe, vas vabili in v petek 30.oktobra optimistično odprli PRVO VIRTUALNO VSESLOVENSKO SREČANJE SLOVENSKIH LIONOV. Pridružila se nam je tudi gostja s Hrvaške, Lionka Patrizia Milani. In smo začeli, z 10, 20, 30 in na naše presenečenje, se nas je zbralo več kot 70. In še več nas bi bilo, če ne bi nekateri zamenjali dnevov:) Vsi z željo, da se vidimo, družimo, spoznamo in skupaj pomagamo!

Kako lepo, dragi Lioni, vas je bilo videti in se družiti z vami. Prav vsak je dal košček v naš mozaik Lionizma. In nismo samo nazdravljali, prvič zapeli Vse najboljše naši 30 letnici, se smejali, Lorena se nas je dotaknila s predavanjem, Darja nas je dvignila pozitivno energijo, prav vsi pa ste nam dali ste nam izjemne predloge. Nekatere smo že spremenili v akcijo: fotografski natečaj, pisanje pisem, donacije.

Dragi Lioni, še se bomo družili in skupaj stkali nove vezi dobrodelnosti. Ostanite zdravi in še naprej ostanite z nami. Pripravljamo nova presenečenja za vas. Če se kakšno utrne vam, vas pričakujemo na pr@lions.si

Hvala Lioni, da ste z nami, Maja Krušič Šega

Kategorije: Novice

0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

13 − 9 =

Stran postavil in vzdržuje Madbox