To jesen in mandat novega predsednika Milana Baškoviča so v tistih dneh, ko ni bilo ovir za gibanje po Sloveniji, začeli z druženjem v Ljubljani Trenutek veselja so izkoristili tudi zato, da so zbrali donacijo za Rdeči križ Izola v obliki vrednostnega bona, ki ga je Rdeči križ po njihovi presoji namenil mladostniku/mladostnici ob začetku šolskega leta.

Sledila je akcija s posebnimi očali Emergensee. To so očala, namenjena   za priložnostno rabo. Takrat, ko ste morda očala pozabili doma, so se vam poškodovala, morda čakate na pregled pri okulistu, morda si jih ta hip ne morete privoščiti. Na teh očalih namreč lahko sami nastavite dioptrijo v razponu od +3 do – 6.

12.oktobra 2020  so 80 očal predali Domu upokojencev Izola, saj jih tam za uporabnike najbolj potrebujejo. Sprejela jih je direktorica Romina Zajc z ekipo 5 očal so donirali Mestni knjižnjici Izola, 10 očal pa podarili še Hotelu Delfin. Kot kaže pa bodo očala Emergensee po prvih izkušnjah zadovoljnih uporabnikov lahko podarili še komu izven Izole.

Kategorije: Novice

0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

3 × 2 =

Stran postavil in vzdržuje Madbox