New Voices je nova iniciativa v LIONIZMU. Gre za novo programsko usmeritev v lionizmu, ki bo dala novo svežino v jadra 100-letne organizacije. V Sloveniji smo v ta namen imenovali pooblaščenko za New Voices Majo Krušič Šega, ki je po vzoru mednarodne javnosti ustanovila programsko skupino Lionk, ki so v slovenskem lionizmu že postavile svoj mejnik:

Polonca Centa: v skupini New Voices za področje Članstva

Darja Delavec: v skupini New Voices za področje Servis

Nataša Benčič: v skupini New Voices za področje Marketing

Maja Krušič Šega, pooblaščenka guvernerke za koordinatorko New Voices, je v skupini New Voices zadolžena za področje Vodenje.

Ob robu obiska Gudrung Ingverdottir, prve ženske predsednice mednarodne organizacije Lions Clubs International (LCI) smo naredili uvod v naše novo delovanje NEW VOICES, za članstvo, vodstvo, servis in marketing.

Nataša Benčič, Maja Krušič Šega, Gudrung Ingvedottir, Nadja Pahor in Darja Delacev

Žal smo morali zaradi covid19 ODPOVEDATI prvo mednarodno Lions konferenco NEW VOICES v Sloveniji, ki smo načrtovali 14. marca 2020. Takoj, ko bo znan nov datum vas bomo seznanili.

Smo pa uspešno lansirale našo New VOices zgodbo, ki jo je spisala naša Nataša Benčič. Uspešna zgodba Lionizma: TJAŠINA ZGODBA. Zgodba, ki se te dotakne in spreminja poglede na življenje. Hvala Tjaša, da si nam dovolila pomagati. Hvala, ker ozaveščeš in pomagat tudi ti. Hvala, ker si!

Utrinki New Voices kotička na srečanju z Gudrung Ingverdottir.

Kategorije: Novice

Stran postavil in vzdržuje Madbox