v tokratnem novičniku z vami delimo posebno zgodbo. Zgodbo dobrodelnosti v barvah lionizma, zgodbo, v kateri človek obrača, življenje obrne. Zgodba, ki se te dotakne in spremeni pogled na življenje. Zgodbo Tjaše LIKAR, danes članice Lions kluba Izola – Isola, ki ji je prav ta klub pomagal, ko je zbolela. Hvala Tjaša, da si nam dovolila pomagati. Hvala, ker ozaveščaš in pomagaš sedaj tudi ti. Hvala, ker si!

Zgodbo je zapisala Nataša Benčič, naša Lionka, ki jo vsi poznamo kot snovalko našega Objema in koordinatorko naše 100 letnice, v okviru New Voices iniciative. Z njo vnašamo v slovensko in mednarodno Lions organizacijo svežino in nov veter v naša jadra.

Z zgodbo, ki jo napisala Nataša, smo uspešno kandidirali pri naši mednarodni organizaciji in bili nagrajeni.

Nataša je zapisala: »To je zgodba o mladi ženski, ki ima več pomembnih datumov in eno veliko sporočilo: vztrajati, odpreti se, ne obupati, ozdraveti, povezati se. Stvari so v svojem bistvu lahko zelo enostavne, če se le dovolj odpremo. Tako pravi in tako živi!«… Vabljeni k branju!

Več o New Voices si lahko preberete tukaj.

Z vami želimo tokrat deliti še dve informaciji:

  • Pohod na Nanos s slepimi in slabovidnimi, načrtovan za 14. marca 2020, žal odpade zaradi ukrepov, ki so še vedno v veljavi.
  • Umrl je prejšnji mednarodni predsednik Wayne Madden, ki nas je obiskal v času naše mediteranske konference v Ljubljani. V imenu Lions Slovenija smo že poslali sožalni telegram.

Želimo vam prijeten lionističen teden,

PR odbor

Kategorije: Novice

Stran postavil in vzdržuje Madbox