Dragi Lioni,

veseli smo vaših številnih odzivov in aktivnih dejanj. Veliko klubov se je te dni že virtualno povezalo in pokazalo, da je naša Lions energija še kako živa. Tako kot je živa naša aktivna pomoč in delovanje na ravni distrikta. Iz mednarodne Lions fundacije smo uspešno pridobili donacijo v obliki 15. 000 zaščitnih mask. 5000 smo jih že dostavili tistim, ki jih najbolj potrebujejo. 1600 jih smo jih donirali Domu za ostarele Vič Rudnik, 1600 Domu za ostarele Šentjur in prav tako 1600 Domu za dnevno varstvo odraslih Velenje. 200 pa smo jih dali pobiralcem donirane hrane na Celjskem. Bravo ekipa!

Na stisko brezdomcev se je odzval Lions klub Ljubljana Tivoli in doniral sredstva. Na takšna dejanja smo ponosni.  

Trenutno je največja potreba bo zaščitni opremi. Makse, ki jih bomo še dobili, bomo razdelili tam, kje so najbolj potrebna. Tudi sicer zaščitne maske danes potrebujemo vsi, zato z vami delimo navodila, kako jih narediti doma: tako https://www.youtube.com/watch?v=mJu4tbkKa4w ali tako https://www.youtube.com/watch?v=woKnhh6b63I. Tega se je lotila tudi naša guvernerka Nadja Pahor Bizjak

Če imate v klubu koga, ki jih zna delati, je sedaj pravi čas, da ga angažirate. Mogoče poznate koga, ki bi lahko uredil kakšno donacijo zaščitne opreme. To je sedaj najboljši način, da pomagamo.

Dragi Lioni, veseli smo, da ste tako resno vzeli naše naloge in redno vzpostavljate stike z lioni. Prav tako ste nam posredovali informacije o vašem delovanju. Lions klub Zemono nam je poslal številne fotografije iz njihovi aktivnosti, polnih Lions energije. Bodite pozorni, da nam pošljete fotografije kot priloge in ne kot del besedila, saj jih potem lahko objavimo na naših komunikacijskih kanalih.

V teh časih je velik del našega članstva rizična skupina, naši Leoti pa tisti, ki lahko lažje pomagajo. Zato je sedaj tudi pravi čas, da se obrnete na LEO KLUBE v vašem okolju in z njimi aktivno pomagate.

Želimo vam obilo zdravja in neprecenljivih trenutkov v varnem zavetju vašega doma!

OBJEM

Kategorije: Novice

Stran postavil in vzdržuje Madbox