Člani Lions kluba Celje Keleia so podarili 400 velikonočnih paketov 336 družinam, skupno so tako obdarili 1500 oseb, od tega 786 otrok.

V sodelovanju je moč, lahko zapišemo za dobrodelno akcijo velikonočnih paketov. Najprej so združili Mercator in Lidl, prvi je podaril hrano, drugi pa igrače. Na pomoč jim je priskočila tudi ravnateljica OŠ Lava Marijana Kolenko, sicer članica Rotary kluba Celje, ki je aktivirala ravnatelje osnovnih šol in vrtcev v Celju. Skupaj so pripravili seznam družin, ki jim bodo ta darila polepšala praznični vikend. Seznam so dopolnili še predlogi Škofijske Karitas Celje, MZPM Celje, JZ SOCIO, Podružnično šolo Prevorje (Lopaca), ter predlogi iz Žalca in drugimi.

Nato so člani LK Celje Keleia in članica MZPM Celje Lidija Grobelšek pripravili pakete in velikonočna darila razdelili 336 družinah, ki skupno štejejo več kot 1.500 članov, od tega je 786 otrok.


Člani Lions kluba Celje Keleia so pri akciji izpostavili: Sporočamo, da se svet in življenje nista ustavila, le spreminjata se. Nastale spremembe so nas pomaknile iz cone udobja, v cono iskrenosti. Dlje, ko trajajo, bolj kažemo svoj resničen značaj. Lionsi v Sloveniji pomagamo že 30 let. S to akcijo smo to ponovno pokazali, kakšni smo in kaj nas povezuje.

Kategorije: Novice

Stran postavil in vzdržuje Madbox