Za nami je odlična tretja seja kabineta Nadje Pahor Bizjak, ki je bila 1. februarja na Ptuju. Izjemna energija slovenskega lionizma je navdušila Miklósa Horvath, PID in vodja GAT Evropa.

Na začetku seje so nam Ptujski Lionsi predstavili največji humanitarni dogodek na prostem v Sloveniji, Lions OBARJADO 2020., ki bo 15. februarja 2020 na Ptuj privabila več kot 5000 ljudi. Vabljeni, da sokreirate največji dogodek slovenskega lionizma.

Sledila je predstavitev novega kluba na Ptuju, ki je v slovenski lionizem vstopil poln energije. Conske predstavnica Leonida Jager je predstavila številne aktivnosti preostalih 3 klubov iz te cone.

Nato so pooblaščenci guvernerke predstavili trenutno ključne aktivnosti in novosti slovenskega lionizma: pomoč slepim in slabovidnim, zgodnja obravnava za slepe in slabovidne, vseslovenski projekt Donirana hrana, mednarodni projekt Plakat miru in aktivnosti PR-ja ter GAT skupine. Ogledali smo si tudi novi avto, ki so ga kupili v Centru Iris v okviru našega projekta Zgodnja obravnava slepih in slabovidnih otrok.

Povabili pa smo vse na prvo tematsko konferenco v lionizmu New Voices, ki bo 14. marca v Izoli. Vabljeni!

Številne aktivnosti kažejo na intenzivno dobrodelno dogajanje v 57tih Lions klubih. Zato smo ponosni člani naše lions družine.

V okviru projekta Zgodnje obravnave slepi in slabovidnih smo Centru Iris kupili avto za prevoz slepih in slabovidnih oseb. Na Ptuju smo si ga ogledali.

Po seji so člani LK Ptuj visokemu gostu predstavili naše najstarejše mesto Ptuj.

Kategorije: Novice

Stran postavil in vzdržuje Madbox