za nami je največja humanitarna prireditev na prostem v Sloveniji, rekordna 15. Lions Obarjada, ki je letos navdušila in presegla vsa pričakovanja. Organizator Lions klub Ptuj je združil 5500 ljudi in jih povezal s humanitarnostjo, kulinariko in rajanjem. Bojan Kobal, predsednik kluba, je po uspešno izvedenem dogodku izpostavil: »Še posebej lepo pa je bilo videli izjemno število Linov, ki so k nam prišli iz vseh koncev Slovenije, Izole do Ljutomera, nam pomagali ter se družili izpolnjevali poslanstvo lionizma. Hvala in se vidimo naslednje leto.« Zahvale in pohvale za odlično organizacijo Obarjade, medijsko odmevne humanitarne prireditve, prihajajo iz vseh strani. Več utrinkov si oglejte na naši spletni strani in na našem Facebooku, ki ponuja mavrično paleto odzivov.  

POZIV K UDELEŽBI NAŠE PRVE TEMATSKE KONFERENCE: OBVEZNA SPLETNA PRIJAVA!

Vabimo vas k udeležbi prve tematske konference NEW VOICES Lions Club International, ki bo 14. marca 2020 v Izoli. Namen konference je združiti različne poglede na naš lionizem in razvoj naše organizacije. Na konferenci bomo naslovili GLAVNA VPRAŠANJA IN IZZIVE LIONIZMA IN HUMANITARNOSTI nasploh.

V objemu morja bo naša prva tematska konferenca odprla ključna vprašanja v lionizmu in ponudila odlične dobre prakse na področju humanitarnosti, gospodarstva in družbene odgovornosti iz Slovenije, Makedonije, Bosne in Hercegovine, Hrvaške in Srbije. Zato bodite z nami in se čimprej PRIJAVITE, saj je število mest omejeno. Skupaj z vami želimo ponuditi rešitve in predloge za novosti, ki bi dvignili našo organizacijo na višji nivo.

Več informacij, program in osrednje govornike konference bomo redno objavljali na naši spletni strani.  V objemu morja bo še posebej lionistično.

New Voices ne bo edini dogodek na napi obali, Lions klub Izola obljublja veliko kreativne energije v pomladnih dogodkih. Vabljeni!

Zagotovo bo kreativno in polno smeha že 3. marca na monokomedijo priljubljene Lare Jankovič z naslovom Poredna Vivi, na katero vabi Lions klub Kranj.

V prihajajočih tednih ne zamudite:

LK Kranj s tamkajšnjim Rotary clubom 3. aprila vabi na dobrodelni dogodek Povežimo se 2020.

LK Sežana 23. maja vabi na dobrodelno prireditev Tečem, da pomagam v Lipici.

Že sedaj pozivamo vse klube, da se v največjem številu udeležijo in prispevajo pri Simbolni akciji STOPIVA SKUPAJ, OSVOJIVA VRH, ki bo v nedeljo, 14. junija 2020 na Nanosu in Donački. Gre za pohod s slepimi in slabovidnimi. Dokažimo, da za njih ni ovir.

Dragi Lioni, želimo vam lep in uspešen teden,

PR odbor

Kategorije: Novice

Stran postavil in vzdržuje Madbox