Dragi Lioni,

ta teden je guvernerka Nadja Pahor Bizjak z člani Lions kluba na novinarski konferenci širši javnosti predstavila 15. Lions Obarjado, ki bo to soboto, 15. februarja, od 9. ure naprej na dvorišču Minoritskega samostana na Ptuju.  Guvernerka je izpostavila, da vstopamo v 30 leto delovanja: »Ponosna sem, da sem guvernerka Lionsov, ki na slovenskem pomagajo že 30 let.« V ta namen imamo poseben znak, ki ga bomo letos uporabljali na naših prireditvah in aktivnostih. Guvernerka je ob tem izpostavila, da Lions Obarjada ni samo največji dogodek v slovenskem lionizmu, ampak je tudi največji humanitarni dogodek na prostem v Sloveniji. Je dogodek, ki združuje ljudi v dobrodelnosti in pooseblja osnovna načela naše organizacije

Vabljeni v soboto na Ptuj, kje bo ob Obarjadi potekala tudi Etno povorka. Več informacij o novinarski konferenci in podrobnosti o Obarjadi najdete tukaj.

Jutri vam bodo poseben Valentin pričarali člani Lions kluba Konjice, ki organizirajo koncert skupine Bossa de Novo.

V prihajajočih tednih ne zamudite:

LK Sežana 23. maja vabi na dobrodelno prireditev Tečem, da pomagam v Lipici.

Že sedaj pozivamo vse klube, da se v največjem številu udeležijo in prispevajo pri:

  • prvi tematski konferenci v slovenskem lionizmu New Voices, ki bo 14. marca v Izoli.
  • Simbolni akciji STOPIVA SKUPAJ, OSVOJIVA VRH, ki bo v nedeljo, 14. junija 2020 na Nanosu in Donački. Gre za pohod s slepimi in slabovidnimi. Dokažimo, da za njih ni ovir.

Želimo vam prijeten teden,

PR Odbor

Kategorije: Novice

Stran postavil in vzdržuje Madbox