Spoštovani, 

vabimo vas na največjo humanitarno prireditev na prostem, LIONS OBARJADO 2020, ki bo 15. februarja od 9. ure naprej na dvorišču Minoritskega samostana na Ptuju. Največji družabno – karnevalski dogodek kulinarike že 15 let zapored uspešno organizira LIONS KLUB PTUJ. Dogodek, ki vsako leto privabi več kot 5000 ljudi, med katere razdelijo več kot 4000 brezplačnih obrokov obare, bo tudi letos postregel s posebnim  tekmovanje v kuhanju obare. Tekmovalo bo več kot 20 ekip, ki bodo preizkušale različne recepte.

Lions Obarjada ima tudi letos jasen namen, z druženjem in kulinariko zbrati dobrodelna sredstva in pomagati družinam v stiski. Zato vabljeni 15. februarja v našo družbo, na 15. Lions Obarjado na Ptuju.

Igor Kolar                                                                      Bojan Kobal

Vodja Obarjade 2020                                                Predsednik LK Ptuj

Lions klub Ptuj je del slovenske družine lionizma, Zveze Lions klubov Slovenije, ki zaznava stisko v regionalnem okolju in jo z dobrodelnimi aktivnostmi uspešno blaži. V 20 letih obstoja je Lions klub Ptuj pomagal na področju Dravskega in Ptujskega polja, Haloz ter Slovenskih Goric. Letos so se Lioni iz Ptuja odločili, da bodo pomagali družinam v stiski.

Kategorije: Novice

Stran postavil in vzdržuje Madbox