Tako je naslov dogodka, ki smo se ga v četrtek, 9. januarja 2020, v Domu starejših občanov Fužine udeležili članice in člani LK Ljubljana Barje. Prav tako pa se nam je pridružila članica LK Ljubljana Tivoli, Sava Sabadin.

V povezavi z agendo LCI na področju teme “POVEZUJEMO GENERACIJE” smo razveselili stanovalce in vodstvo ter jim s finančno podporo in našo prisotnostjo pomagali pri izvedbi tako želenega koncerta Ota Pestnerja.

V domski jedilnici, ki služi kot dvorana za dogodke, se je trlo stanovalcev v pričakovanju koncerta. Dogodek je otvoril Oto Pestner s svojimi znanimi popevkami, nato je sledil nastop plesalcev Plesne šole Feliks. Članski plesni par je zaplesal v ritmih rumbe in jive-a, mladinski plesni par pa bolj v klasičnih plesih kot je dunajski valček in večno elegantni slowfox.

Sledil je kratek pozdrav in nagovor predsednika našega LK Ljubljana Barje, Aleša Polanjka. Takoj zatem je na oder prišel spet g. Pestner ter s svojimi znanimi pesmimi spet obudil spomine prenekaterega stanovalca, saj so vidno uživali v pesmih in ob nekaterih tudi ploskali in peli.

Dogodek je bil res lepo izveden in ura druženja je minila hitro. Direktorica doma, ga. Bojanka Genorio je dogodek zaključila z zahvalo vsem, ki smo pripomogli k lepo začetemu januarju z željo, da se vsekakor spet srečamo.

Če ne prej, ko pridemo s kužki društva Ambasadorji nasmeha na obisk, saj je tokrat zmanjkalo časa. To pa bo zagotovo prav kmalu!

Pripravila: Urška Ivanovič

Kategorije: Novice

Stran postavil in vzdržuje Madbox