Že več let zapored praznično dogajanje v Slovenskih Konjicah s svojo kulinarično ponudbo popestrijo člani dobrodelnega Lions kluba Konjice. To leto pa smo se jim prvič pridružile tudi članice Lions kluba Konjice Vita.

Skupaj s podmladkom, člani Leo kluba Konjice, smo na naši praznični stojnici ponujale vaflje, kuhan gin ter čaj za najmlajše v zameno za prostovoljne prispevke, namenjene v dobrodelne namene.

Izkazalo se je, da je bila to odlična dopolnitev obstoječi ponudbi, saj se je v petih dneh, kolikor je trajalo praznično dogajanje, dobrodelnih prispevkov nabralo kar nekaj, s katerimi bomo lahko pomagali starejšim občanom, ki se nemalokrat žal znajdejo v stiski pa za pomoč težko poprosijo.

Izjemno smo hvaležne vsem, ki so obiskali našo stojnico in tako prispevali v naš sklad za pomoč. Hvaležne pa smo tudi vsem našim donatorjem – Splošni knjižnici Slovenske Konjice za brezplačni najem stojnice, Gostilni Grič za pomoč pri pripravi kulinarične ponudbe ter podjetju Marovt za nabavo surovin. Z njihovo pomočjo smo lahko stojnico izpeljale z minimalnimi stroški, tako da bo večina zbranih sredstva lahko šla v dobrodelne namene.

Pripravila: Nina Malec Poklič

Kategorije: Novice

Stran postavil in vzdržuje Madbox