September je bil za članice Lions kluba Celje Mozaik zelo aktiven mesec – poleg uspešne prve klubske akcije so se udeležile tudi Sprehoda za spomin in obiskale svoj vinograd.

Monokomedija Ljubezenski oglas

Monokomedija Ljubezenski oglas v izvedbi odlične Vesne Anđelković je izpolnila vsa naša pričakovanja. Lep in smeha poln večer smo preživeli v polni dvorani Plesni forum Celje. Hvala vsem, ki ste odzvali našemu povabilu. Z vašimi dobrodelnimi prispevki bomo pomagali otrokom iz družin v stiski.

Poklon Vesne Anđelković.
Poklon Vesne Anđelković.

Na trgatvi v Straži pri Prožinski vasi

V Lions klubu Celje Mozaik si prizadevamo živeti v sožitju z ljudmi in z naravo. Lani smo zasadile majhen vinograd. Seveda bomo morale na naše prve grozde še malo počakati.

Vinograd Lions klub Celje Mozaik.

A vendar smo se hvaležno odzvale povabilu vinogradništva Glavač v Straži pri Prožinski vasi, kjer so nam ljubeznivo odstopili košček svoje zemlje za naše trse, da se jim pridružimo na trgatvi.

Članice na trgatvi

Sprehod za spomin

Ob dnevu Alzheimerjeve bolezni so bili minuli teden v več krajih po Sloveniji organizirani Sprehodi za spomin. Udeležile smo se ga tudi članice Lions kluba Celje Mozaik.

Na Sprehodu za spomin s člani društva Spominčica.

Pripravila Greta Jenček, pooblaščenka LK Celje Mozaik za stike z javnostmi

Kategorije: Novice

Stran postavil in vzdržuje Madbox