Kdo bo sobotna gostja?

Glasbeno pot je začela s skupino TURN AROUND leta 2009. Avgusta 2013 se je priključila v MOJO HIŠNI BAND, s katerimi je posnela album Esperanto Blues. Njihova članica je bila 3 leta, nato pa je začela samostojno pot s svojimi avtorskimi skladbami. Od vsega začetka samostojne poti, sodeluje z JANOM BARUCA (Yan Baray), z njim nastopa tudi v akustičnem duetu, drugače pa deluje s celotnim bandom v katerem so: Jan Baruca, Jani Klančič, Rene Furlan, Simon Muraro Colja, Sara Faganel.

1.februarja 2019 je izdala samostojni album ZVEZDNI UTRINKI, katerega je predstavila v domačem kraju (Vrtojba) s koncertom. Sodelovala oz. Nastopala je že z: Ditka, Iztok Easy Novak, Rudi Bučar, Urban Vidmar, Boštjan Pertinač, Yan Baray, Gaber Radojevič (SoundResearch), Stiški Kvartet, Goriški pihalni orkester in Pihalni orkester Vogrsko, Vokalna skupina Ardeo (katere je članica tudi sama), Marty Favento, Emšo Blues Band, …sodelovala je tudi na tekmovanju PRVI GLAS PRIMORSKE in se uvrstila med deseterico najboljših, ob spremljavi Big Banda Nove.

Letos je 10 let kar je na glasbeni poti in si želi, da bi lahko svojo glasbo predstavila širšemu občinstvu. Pesmi piše sama (besedilo in glasbo), Jan Baruca pa naredi pesmim aranžma in produkcijo.

To bo sobotna gostja, pevka in kantavtorica MOYA – Mojca Štoka.

Večer bo popestril priljubljeni glasbeni duet Ivo & Marijan. Ivo Špacapan in Marijan Mlakar, oba akademska glasbenika, nas bosta z bogatim repertoarjem zabavne glasbe dvignila s stolov in poskrbela za ples in veselo vzdušje.

Kaj še čakaš? Prijavi se še danes!

Kategorije: Novice

Stran postavil in vzdržuje Madbox