Kot vsako leto, že 20 let zapored, so se tudi letos članice Lions kluba Celje Mozaik zbrale na stojnici v centru Celja – na zvezdi. Glavni namen je  bil dobrodelnost in druženje.

Na tradicionalni pomladni stojnici, ki je bila v soboto, 24. 3. 2018, od 9. do 12. ure, so se lahko mimoidoči, v zameno za dobrodelni prispevek, posladkali z različnimi poticami, kot tudi drugimi velikonočnimi dobrotami, ki so jih pripravile prizadevne članice kluba. Prav tako so si lahko obiskovalci stojnice izbrali kakšen velikonočni okrasek, katerega so tudi izdelale članice kluba.

Za dobro voljo so poskrbeli člani mladinske Folklorne skupine  Lintvar, ki zelo uspešno delujejo pod okriljem Kulturno umetniškega društva Skrinja iz Šentjurja. V svojem nastopu so predstavili ljudske plese iz kozjanskih krajev.

Sobotno dopoldne je minilo kot bi trenil in z izkupičkom dobrodelnih prispevkov smo bile več kot zadovoljne. Zbrana sredstva bodo namenjena nakupu živil in higienskih pripomočkov za socialno ogrožene družine in posameznike. Vsem donatorjem se iskreno zahvaljujemo.

Kategorije: Novice

Stran postavil in vzdržuje Madbox