Spoštovani!

V Lions klubu Bled Golf v soboto, 27. januarja 2018, v Kranjski Gori organiziramo tradicionalni, letos že 16. humanitarni veleslalom.

Dogodek je celodnevna dobrodelna prireditev. S svojim sodelovanjem na dogodku boste v prijazni družbi in veselem okolju preživeli čudovit dan z veliko lepih spominov. Na prireditev Vas vabimo z družino, prijatelji, zaposlenimi, poslovnimi partnerji… saj bomo poleg celodnevnega smučanja poskrbeli tudi za celodnevno zabavo in bogat srečelov, v katerem prav vse srečke zadenejo lepe nagrade večje vrednosti kot je cena same srečke. Vsi ki boste tekmovali kot ekipa (vsaj trije) s prijatelji, zaposlenimi (tim building), poslovnimi partnerji…, se boste potegovali za prehodni pokal. Ker pa smo vsi zmagovalci v humanitarnih dogodkih pa nagrado dobijo tudi ekipe, ki niso prejele pokala.

Zbrana sredstva bomo namenili otrokom, ki jim življenje piše težke zgodbe, ki živijo v pomanjkanju in jim lahko s pomočjo olajšamo bolečino. Sredstva bomo namenili tudi v sklad socialnih toplih obrokov, ki ga vodi Zavodu pod strehco (ljudska kuhinja v Ljubljani – letno nahranijo 45.000 lačnih ust), zavodu Korak (pomaga družinam v stiski s prizadetimi otroci) ter zavodu Vidim cilj (pomaga družinam s slabovidnimi otroci). Omogočimo tudi smučanje slepim otrokom. Tako smo z Vašo pomočjo v predhodnih 15. letih neposredno pomagali preko 150 pomoči potrebnim posameznikom ali družinam, posredno pa preko 1500 osebam.

V upanju, da boste z nami, svojimi bližnjimi, prijatelji, poslovnimi partnerji… preživeli prijeten dan, vas lepo pozdravljamo!

predsednik LK Bled Golf

Zvonko Belič

 

 

 

Program dogodka – Smučarsko tekmovanje Program Lions Ski Open, 27. januar 2018:

 

08:30 – Pričetek delovanja stojnice (prijava na tekmo, nakup smučarske vozovnice)

10:00 – Začetek zabavnega programa in srečelova z bogatimi nagradami

11:00 – Dobrodelni veleslalom

12:00 – Vožnja slepih smučarjev Alena Kobilice

13:00 – Razglasitev rezultatov

13.30 – Nadaljevanje zabavnega programa in srečelova

 

Vabljeni so vsi, ki bi radi pomagali in preživeli z nami športen in zabaven dan. Prireditveni prostor bo za hotelom Ramada (bivši Larix), kjer se bo nahajala INFO stojnica, na kateri boste lahko od 8:30 ure dalje uredili vse potrebno za vaše sodelovanje na dobrodelnem veleslalomu ter dobrodelnem srečelovu.

Paketi

Celodnevna smučarska karta Štartnina za veleslalom Topli obrok s čajem 33 EUR

Celodnevna smučarska karta Topli obrok s čajem 29 EUR

Štartnina za veleslalom Topli obrok s čajem 15 EUR

Kategorije: Novice

Stran postavil in vzdržuje Madbox