Predsednika, Mag. Helmut Arnfelser in mag. Mateja Hochstätter ki se jima je mandat iztekel sta se v nagovoru zahvalila članom za sodelovanje v preteklem lionističnem letu. Najbolj zaslužnim članom sta podelila tudi simbolična darilca in povedala, kje je kakšen posameznik, ki je bil  izpostavljen sodeloval. Tudi kluba sta se medsebojno zahvalila za sodelovanje.

V LK Murska Sobota smo se posebej zahvalili predsednici Mateji Hochstätter za njeno plemenito delo v preteklem letu in ji zaželeli vsaj tako dobro delo tudi naprej v distriktu. Seveda pa računamo tudi na to, da bo imela čas za aktivnosti tudi v klubu.

Program je bil popestren z zvoki saksofona in klaviatur, ki nam je v tišini gozda in petju ptic pričaral praznično razpoloženje. Po zahvalah za preteklo delo, sta bila predstavljena nova predsednika LK, v Murski Soboti bo to Roman Buzeti in potrdila željo po nadaljnem sodelovanju.

Dan, se je prevesil v večer, ob dobrem bograču, retaših  in rujni gorički kapljici klepeta ni bilo konec do poznih večernih ur. 

Kategorije: Novice

Stran postavil in vzdržuje Madbox