Danes vam pišem zato, da vas posebej opozorim na nekaj datumov, ki jih, uporabila bom besedo, ki je ne maram….. morate spoštovati. Gre za naš rojstni dan. 100 let imamo, dragi Lioni. Si predstavljate praznik, ki ni lepo pripravljen ali praznik brez slavljenca ? Težko, kajne? Zato vas prosim za sodelovanje. Razumevanje.

 

26. maj in 27. Maj sta datuma, ko se bo zgodil naš OBJEM.

 

  • 26. maja iz Kopra in Slovenj Gradca, približno 100 km od Ljubljana kreneta na nočni tek dva para ultramaratoncev, moški in ženska. Po 1 km za vseh naših prvih 100 let.

 

  • Istega dne se v Ljubljani popoldan začne Konvencija 2017.

 

  • 27. Maja dopoldne se začne naš Objem v Ljubljani. Središče mesta je naše. Vaši conski predsedniki, predsedniki klubov in klubski pooblaščenci stoletnice imajo scenarij in vsa navodila za ta dogodek, verjamem, da ste se že sestali in se dogovorili o vsem.

 

 

 

Sama sem obiskala 8 con, eno je posebej na to temo obiskal guverner, ena me še čaka. Čutim navdušenje, dobro voljo, slišim nešteto idej. Pa vas vendarle prosim, spoštujte scenarij in navodila, ki jih imajo conski predsedniki. Organizacijski odbor stoletnice se res zelo trudi, ni lahko spraviti na skupni imenovalec in poenotiti 55 Lions in 24 Leo klubov in več kot 1500 ljudi. Zdaj, ko je postavljen okvir, ga je treba spoštovati in znotraj njega kreativno, vendar razumno razviti zgodbo lastne cone. Vsaka cona ima svoje posebnosti, vsi mi smo en velik zemljevid Slovenije, a vseh posebnosti tam ne moremo pokazati….naj se odrazijo v hrani na način kot se lahko , ponudbi, glasbi, naši dobri volji J V naši prisotnosti, da v Ljubljano pridemo v velikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem številu.

 

Naj opozorim na nekaj datumov:

 

  • Naročilo majic, badgev: 18. Februar, plačilo 28. Februar, dobava 17. Marec – Boštjan Pavlič

 

  • Obrazec za organizacijo stojnic na Objemu- 1. Marec – Zvonko Belič in Samo Ekart

 

  • Ambasadorji objema – spisek, kdo bodo vaši gostje, koga vabite v Lj / organizacije, posamezniki, znani obrazi – 1. Marec na natasa.bencic@lions-izola.si

 

 

Prosim vas, spoštujte te datume, omogočite vsem nam s predanostjo, ki nam je lastna, da naredimo srčen in vesel dogodek, ki nas bo objel s toplino, veseljem, ki nas bo povezal.

 

 

Hvala vam in velik OBJEM,

Vaša Nataša Benčič

Koordinatorka za obeleževanje 100 letnice lionizma

26. maj in 27. Maj sta datuma, ko se bo zgodil naš OBJEM.

  • 26. maja iz Kopra in Slovenj Gradca, približno 100 km od Ljubljana kreneta na nočni tek dva para ultramaratoncev, moški in ženska. Po 1 km za vseh naših prvih 100 let.
    Istega dne se v Ljubljani popoldan začne Konvencija 2017.

  • 27. Maja dopoldne se začne naš Objem v Ljubljani. Središče mesta je naše. Vaši conski predsedniki, predsedniki klubov in klubski pooblaščenci stoletnice imajo scenarij in vsa navodila za ta dogodek, verjamem, da ste se že sestali in se dogovorili o vsem.

Kategorije: Novice

Stran postavil in vzdržuje Madbox