Zveza Lions klubov in Diners sodelujeta že vrsto let, saj je že dolgo jasno, da del plačila, ki ga izvedemo preko Lions Diners kartice predstavlja donacijo Lions/Leo klubu, kateremu imetnik kartice pripada. Kartica je brezplačna. Donacija preko Diners kartice je za marsikateri klub velik vir prihodkov, od vsakega nakupa gre v klubsko blagajno 0,7 %. Od začetka sodelovanja do danes je na ta način zbranih več kot 150.000 EUR sredstev za dobrodelne namene.

Tudi sam sem imetnik in uporabnik Lions Diners kartice. V letošnjem guvernerskem letu načrtujemo, da se bo veliko članic in članov udeležilo ljubilejne 100 – te konvencije v Chicagu in v ta namen bo ekipa Diners omogočila plačilo na 12 obrokov vsem imetnikom. Če je še nimate, jo lahko zelo enostavno pridobite: na gasper.pogacnik@erstecard.si pošljite: ime in priimek, naslov, davčno številko, zaposlitev in Lions klub.

Drugi izjemno pomemben vir prihodka tako Distrikta kot Lions klubov, ki imate status humanitarne organizacije je namenitev 0-5% dohodnine za donacijo v humanitarne namene.

Na spodnji povezavi je na voljo obrazec in vas ob tej priliki pozivam, da namenite 0.5% dohodnine kot donacijo Distriktu 129 Slovenija in povabite k donaciji tudi svoje bližnje, ki obrazca še niso oddali.

 

 

Za podporo iskrena HVALA!

 

Gregor Pajić,

Guverner ZLK Slovenije

Kategorije: Novice

Stran postavil in vzdržuje Madbox