V nadaljevanju smo prejšnji vikend usposabljali bodoče voditelje in nove Lions člane v Slovenski Bistrici. Usposabljanja se je udeležilo 26 Lions in LEO članov, potekalo je v delovnem, vendar prijateljskem druženju.

Predavatelji so teme obdelovali skozi delavnice, sodelujoči so lahko razpravljali konkretne probleme in dogodke v klubih. Med sodelujočimi je vedno dobro sprejeta delavnica o načinu timskega dela v klubih, tokrat so izdelovali stolpe iz odpadnega papirja in na ta način se spomnili enega od projekta v okviru obeleževanja 100 obletnice lionizma, področja varovanja okolja.

Predavanja in delavnice so vodili lioni z dolgimi predavateljskimi in lionističnimi izkušnjami: Branko Dolenc, DG, Boris Žnidarič, PDG, GMT koordinator, Zdenko Podlesnik, pooblaščenec za projekt Donirana hrana, Zoran Vodopija, PDG, pooblaščenec za projekt Tečem, da pomagam, Primož Stošicki, pooblaščenec za organizacijo izobraževanj in Lorena Hus, PDG, GLT koordinator. Udeleženci so v ocenah in pisnih komentarjih usposabljanje ocenili kot uspešno in potrebno za utrditev organizacije Lions v Sloveniji.

 

Za izobraževanje 2.4. v Ljubljani je še nekaj prostih mest. Prijavi se!

 

Lorena Hus, PDG, GLT koordinator

Kategorije: Novice

Stran postavil in vzdržuje Madbox