Žal letos ni bilo z nami naše članice Nuške, ki je bila pobudnica teh srečanj. Nuša je namreč tragično preminula v prometni nesreči v začetku letošnjega leta. Spomnili smo se tudi nanjo in nato nadaljevali druženje, ki so ga oskrbovanci popestrili s kulturnim programom, zaigrala je harmonika in tudi zaplesali smo. Srečanje smo nadaljevali ob prijetnem pogovoru ter se strinjali, da je čas največje darilo, ki ga lahko nekomu daš. Zahvaljujemo za prijazen sprejem, kulturni program in pogostitev. Upam, da smo tudi mi nudili vsaj pol zadovoljstva, kot smo ga v Domu čutili sami. Občutek, da lahko nekomu pomagaš, pa čeprav skromno, je res enkraten!

Z besedami “Pravo prijateljstvo je bogastvo, ki ga čas plemeniti. Plete vrednote, moč in navdih za prihodnost, za življenje, ki nas povezuje in vedno znova opominja, da je življenje lepo.” nas je pozdravil Matija Dobovšek, zaposlen v Domu Impoljca.

Sled obiska krških dobrotnikov 26. januarja 2016 je donacija novega osebnega računalnika, ki bo omogočil opismenjevanje, izobraževanje in vstop na globalno informacijsko ožilje, ki širi obzorja. Prisrčno srečanje in dobrovoljno druženje so bili pospremljeni s pesmijo, plesom, pogovorom in mnogimi stiski rok.

Čas, ki ga živimo, pogosto pred nas postavlja kruta življenjska spoznanja, ki znajo naše misli zapeljati na polja strahu in negotovosti. Pozornost, darežljivost in vrednote krških »levov« pa budijo občutke, ki so neprecenljivi. Saj se le dobro z dobrim vrača in tako nam prihodnost v skupen prid obrača.

»Seme prijateljstva bo klilo in rastlo. In plodovi bodo trajni, koristni, uporabni – za vse in vsakogar«, sta povzeli direktorica Impoljce Andreja Flajs in Romana Anžiček, predsednica Lions kluba Krško.

Kategorije: Novice

Stran postavil in vzdržuje Madbox