Zahvalil se je vsem, ki so obiskovali naše prireditve in donirali sredstva. Namenili smo jih predvsem invalidom, bolnim osebam, društvom in ustanovam ter pomoči potrebnim posameznikom. V nadaljevanju prireditve je predal besedo voditeljici programa Bernardi Žarn, ki je vodila že naš prvi Charter night pred dvajsetimi leti. Častni član, pater Karl Geržan se prireditve zaradi bolezni ni mogel udeležiti, zato je njegov govor prebrala voditeljica. Z vrhunskimi glasbeniki in pevci Posavja se je prireditev prevesila v večerni koncert. Mihaelo Komočar je na klavirju spremljala Špela Troha, Nušo Derenda pa glasbeniki Simfoničnega orkestra glasbene šole Krško.

Vsem nastopajočim so dobrodelne prireditve ena od stalnic njihovega delovanja. Tudi tokrat so se v celoti odpovedali honorarju, za kar smo jim zelo hvaležni.

Ob zaključku prireditve sta se predsedniku kluba Janezu Živiču pridružila guverner Zveze Lions klubov D129 Branko Dolenc in župan občine Krško Miran Stanko. Skupaj so izročili donaciji v skupni višini 5.000 € deklicama Zali in Dani za zdravljenje cerebralne paralize. Donacijo 500 € smo člani namenili sosednjemu Lions klubu Brežice za pomoč prebežnikom.

Po koncertu je sledilo prijetno druženje v avli Kulturnega doma , ob dobrotah Društva kmetic Krško in ob izbranih vinih iz Vinske kleti Krško.

Kategorije: Novice

Stran postavil in vzdržuje Madbox