Letošnja posebnost ne bo le vikend ampak ves MESEC akcije TEČEM, DA POMAGAM, saj bodo aktivnosti posebne dobrodelne akcije potekale čez ves maj. Spremljajte nas in se pridružite več kot 3000 udeležencem in številnim znanim osebnostim kot so predsednik RS Borut Pahor, Alen Kobilica, Adi Smolar, Vlasta Nussdorfer in še mnogi drugi, ki so v prvih dveh letih tekli, pomagali in doživeli posebno izkušnjo, ki se dotakne vsakogar. Poskrbeli smo tudi za različne spremljevalne aktivnosti. Zagotovo boste našli nekaj tudi za vašo dušo.

NAMEN vseslovenske dobrodelne akcije TEČEM, DA POMAGAM: 

Osnovni namen je ozaveščanje o problematiki slepih in slabovidnih ter gluhih in naglušnih, kar je del poslanstva lionizma. Ob tem pa bomo lioni na vseh lokacijah  s simbolnimi startninami in prostovoljnimi prispevki zbirali dobrodelna sredstva, ki jih bodo v celoti namenili za dobrodelni namen:

  • Zavodu za slepo in slabovidno mladino Ljubljana
  • Zvezi društev gluhih in naglušnih Slovenije
  • pomoč ljudem v lokalnem okolju Lions klubov

 

KJE BOSTE LAHKO DOŽIVELI TEČEM, DA POMAGAM? 

Arboretum Volčji potok, Sežana, Nova Gorica, Celje, Slovenska Bistrica, Terme Čatež – Brežica, Radenci, Bled, Lucija – Portorož, Slovenj Gradec Novo mesto.  Vse podrobnosti o posameznih prizoriščih najdete na: http://lions-d129.si/tecem-da-pomagam_508 

Za vse informacije v zvezi z vseslovensko akcijo vam je na voljo Maja Krušič Šega, pooblaščenka guvernerja za odnose z javnostmi na 051 367 733. 

Bodite z nami, obarvajmo maj v aktivno dobrodelnost. 

Kategorije: Novice

Stran postavil in vzdržuje Madbox