Že tretje leto zapored smo novomeški Lionsi skupaj z Rotary klubom Novo mesto stopili skupaj. Pripravili smo zbiralno akcijo in jo zaključili s približno enakim uspehom kot lansko leto, ko smo zbrali nekaj več kot 3 tone naštetih reči. Letos smo vse predali Območnemu združenju Rdečega križa Metlika, kjer je brezposelnost ena večjih v državi in veliko družin potrebuje pomoč zaradi stiske v kateri so se znašli. 

 

Na območnem združenju Rdečega križa zagotavljajo, da bo pomoč šla v prave roke.

 

Vodja zbiralne akcije pri Lionsih Marko Gorjup pravi, da lahko z zadovoljstvom vsako leto znova, predvsem zaradi dobrega odziva darovalcev sporoči, da gremo naprej. Pripravljamo nove dobrodelne akcije, saj se zavedamo, da družine v stiski potrebujejo pomoč in da jim tudi mi lahko pomagamo po svojih močeh.

 

Zvone Kink iz Rotary kluba pa pa sporoča, da se vsako leto z veseljem pridružijo dobrodelni akciji tudi zato, ker se zavedajo, da skupaj lahko storimo več. In sporoča, da bodo z veseljem sodelovali tudi prihodnje leto. 

 

Ob tej priložnosti se vsem, ki ste podprli našo dobrodelno akcijo, prinesli, darovali in s tem pomagali, iskreno zahvaljujemo v imenu družin v stiski. Zagotovo bodo, ko bodo darovano prevzeli na Rdečem križu rekli HVALA. Ta HVALA je torej tudi za vas. V njihovem imenu se priporočamo tudi za naprej, v novih akcijah. 

Kategorije: Novice

Stran postavil in vzdržuje Madbox