Elen Batista Štader, ki je postala naša članica lani, je prevzela vajeti protokola pred mikrofonom in jih spretno sukala med govori in podeljevanjem priznanj. Predvsem pa je v uvodu nanizala uspehe kluba, ki se je v treh kratkih letih od obstoja že dodobra in lepo postavil na zemljevid slovenskega Lionizma. Naše akcije – od stojnice za Praznik oljk, vina in rib, Dedka Mraza oziroma Božička za rejniške otroke, izjemne predstave Rdeči čeveljčki, Plakata miru in seveda Viškov hrane, so opazili tudi mediji, zanje so nam hvaležni prejemniki donacij- od Rdečega križa, društva Prijateljev mladine, šolskih skladov treh Osnovnih šol Izole in mnogi drugi. Pohvalil jih je tudi naš guverner Jurij Šarman, ki je v prijaznem nagovoru povedal, da se Lions klub Izola-Isola:«… odlikuje po svoji drugačnosti in sproščenosti, ki rojeva lepe dobrodelne uspehe.«

Predsednik Igor Bordon je ta večer podelil 5 priznanj: Katji Bucik, avtorici predstave Rdeči čeveljčki iz zavoda Cirius Vipava, Tinkari Kovač, glasbenici, ki je s svojim nastopom obogatila prav to predstavo, Mirana Hrovatina – člana našega kluba, ki je izjemno predan vsem projektom kluba in Nataši Benčič – lanski predsednici, ali »razredničarki«, iz istega razloga. Priznanje je podelil tudi našemu botru in obenem conskemu predsedniku Deanu Žigonu, Pedsednika Igorja Bordona pa je s priznanjem guvernerja presenetil naš guverner Jurij Šarman.

Vsi v klubu smo veseli nove članice Mojce Vojska, profesorice angleščine in izjemne organizatorke različnih kulturnih dogodkov, ki bo obogatila naše vrste, značko pa ji je pripel guverner.

Seveda je namen takšnega večera, da se družimo, da delimo veselje in lepe trenutke s sočlani in vabljenimi gosti, a vselej naša druženja obarvamo tudi dobrodelno. Tokrat smo se odločili, da na večeru zberemo prispevek za bralno lupo zelo slabovidni deklici Zari in z veseljem lahko povemo, da je skupna vsota, ki so jo pomagali zaokrožiti tudi gostje iz Lions kluba Ankaran – Istra dosegla številko 900 evrov.

Z glasbenim nastopom je naš 3. Rojstni dan obogatila Lionka iz Portoroža, izjemna glasbenica Lucienne Lončina, ki nas je zvabila tudi na plesišče.

Po ustanovnem Charter nightu 19. Februarja 2011, je to naš drugi slovesni Charter, glede na to, da je bil vesel, sproščen in donatorsko uspešen, mu bodo verjetno sledili še mnogi drugi.

 

Več na: http://www.lions-izola.si/3-rojstni-dan-lions-kluba-izola-isola-si-zasluzi-petico-p/

Kategorije: Novice

Stran postavil in vzdržuje Madbox