Štipendiste so že izbrali, prejemali bodo štipendijo v višini 150 evrov mesečno.
Na koncertu so nastopili trenutno vsi najboljši domači glasbeni izvajalci in nekaj gostov, dvorana Srednje šole Slovenska Bistrica je bila polna, izkupiček pa za 250 evrov višji, kot na podobnem lanskoletnem koncertu.

Na letošnjem koncertu so nastopili številni glasbeniki, ki so navdušili več kot 300 ljudi v dvorani Srednje šole Slovenska Bistrica. Mavrico glasbenih doživetij so risali Alja Krušič, zmagovalka oddaje Slovenija ima talent, Kim Begovič, Eneja Golob, Dadi daz, skupine Amadeus, Vivere, Jebe’la ceta, Gemaj, Amadeus, Poskočni muzikantje in Glasbena šola Slovenska Bistrica. Koncert sta z mladostno energijo povezali v dobrodelno zgodbo Špela Kosi in Anja Sinič. 

Zelo ponosni pa so bili Bistriški lioni tudi na nastop Andreja Hernavsa, mladega perspektivnega glasbenika, ki ga bodo že drugo leto štipendirali in mu tako vsaj malce olajšali študij v Avstriji. 

Kljub temu, da je bil vstop prost, je Lions klub Slovenska Bistrica na koncertu zbral več kot 2400 evrov dobrodelnih prispevkov. Kot je na koncertu dejal predsednik Lions kluba Ivan Kosi: ” Pokazali smo, da drži znana Pavčkova Svet je lep, če si človek do ljudi. Pomagamo!”. 

Kategorije: Novice

Stran postavil in vzdržuje Madbox