V verjetno najlepšem mesecu v letu, za mnoge polnem pričakovanj, prazničnega veselja in zimskih radosti, prevečkrat pozabljamo, da je za mnoge to tudi  najtežji mesec. Ker je prenekateri družini ob visokih življenjskih stroških in težkih razmerah težko izpolniti še tako majhno otroško pričakovanje.
Zato sta novomeška Lions in Rotary kluba združila darove in moči na miklavževo soboto in pripravila tradicionalni dobrodelni bazar. 
Na njem so obiskovalci ves dan izbirali med zanimivimi in uporabnimi predmeti, praktičnimi božično-novoletnimi darili. Na svoj račun so prišli tudi zbiralci starin. Niso bile naprodaj, pač pa ponujene v zameno za dobrodelne prispevke, ki jih bosta Lions klub Novo mesto in Rotary klub Novo mesto v celoti prek Društva za razvijanje prostovoljnega dela namenila  otrokom, ki so socialno izključeni in živijo na družbenem obrobju.
Vsem skupaj in vsakemu posebej hvala. Verjamemo, da bodo to pomoč otroci prepoznali kot vrednoto in zrasli v odgovorne ter poštene odrasle, ki bodo morda kdaj lahko pomagali tudi drugim.

V verjetno najlepšem mesecu v letu, za mnoge polnem pričakovanj, prazničnega veselja in zimskih radosti, prevečkrat pozabljamo, da je za mnoge to tudi  najtežji mesec. Ker je prenekateri družini ob visokih življenjskih stroških in težkih razmerah težko izpolniti še tako majhno otroško pričakovanje.Zato sta novomeška Lions in Rotary kluba združila darove in moči na miklavževo soboto in pripravila tradicionalni dobrodelni bazar. 

Na njem so obiskovalci ves dan izbirali med zanimivimi in uporabnimi predmeti, praktičnimi božično-novoletnimi darili. Na svoj račun so prišli tudi zbiralci starin. Niso bile naprodaj, pač pa ponujene v zameno za dobrodelne prispevke, ki jih bosta Lions klub Novo mesto in Rotary klub Novo mesto v celoti prek Društva za razvijanje prostovoljnega dela namenila  otrokom, ki so socialno izključeni in živijo na družbenem obrobju.Vsem skupaj in vsakemu posebej hvala. Verjamemo, da bodo to pomoč otroci prepoznali kot vrednoto in zrasli v odgovorne ter poštene odrasle, ki bodo morda kdaj lahko pomagali tudi drugim.

Kategorije: Novice

Stran postavil in vzdržuje Madbox