V kulturnem domu Križevci si je prejšnjo nedeljo ogledalo komedijo v treh dejanih Marca Comolettija »Boeing Boeing – Stevardese pristajajo« v režiji Milivoja Zemljiča kar 200 gledalcev. Gledališčniki Kulturno športnega društva Dobrava skupaj z moškim zborom Dobrava so nasmejali obiskovalce, ti pa so poleg sprostitve lahko imeli tudi dober občutek, saj je izkupiček predstave namenjen v dobrodelne namene.

 

Lions klub Ljutomer, ki je bil organizator dogodka, bo namreč otrokom dveh družin iz področja Občine Križevci, ki sta se znašli v socialni stiski, podaril 800 eur, ki so jih zbrali ta večer. Skoraj celoten prihodek predstave gre tako v dober namen, kar pa ne bi bilo mogoče, če ne bi moči združili vsi sodelujoči. Gledališčniki so se odzvali povabilu LK kluba in ponudili gledališko predstavo po znižani ceni, svoje pa so dodali tudi sponzorji Zavarovalnica Maribor, Avto Rajh Ljutomer in Občina Križevci.

Lions klub Ljutomer se vsem sponzorjem, gledališčnikom, zlasti pa obiskovalcem, ki so se v tako velikemštevilu udeležili predstave, zahvaljuje, saj brez njihovega sodelovanja dobrodelna prireditev ne bi uspela.

Kategorije: Novice

Stran postavil in vzdržuje Madbox