Po razprodanem koncertu v Vuzenici vljudno vabimo na drugi koncert v okviru dobrodelne turneje za pomoč prizadetim v jesenskih poplavah Glasbeniki pomagamo!


Koncert bo v soboto, 12. januarja 2013, ob 19.00 v Kulturni dvorani gimnazije Ptuj.  Nastopili bodo Severa in Gal Gjurin, Miha Guštin – Gušti, Matjaž Zupan (California), Klemen Klemen, Samo Budna, Maja Založnik in M. C. in The Boonker. Večer bo povezoval Andrej Okreša, vsi nastopajoči pa so se odpovedali honorarju. 

 

Vstopnice (dobrodelni prispevek je 10 evrov) so na voljo v Kavarni KPŠ, Mestnem gledališču Ptuj in Hotelu Mitra, na dan koncerta pa jih lahko kupite tudi na vhodu v dvorano. Rezervirate jih lahko tudi na vid.izlakar@gmail.com ali leo.distrikt.pr@gmail.com. Vsa sredstva, zbrana s prodajo vstopnic in s prostovoljnimi prispevki na koncertu, bodo namenjena posameznikom in družinam z območja Ptuja, ki so jih prizadele nedavne poplave.

 

Glasbeniki pomagamo

 

 

Kaj je Glasbeniki pomagamo?


Ob katastrofi, ki je prizadela več slovenskih regij, so se glasbeniki odločili, da s turnejo dobrodelnih koncertov po vsej državi pomagajo posameznikom in družinam, ki jim narava ni prizanesla. V sodelovanju z Zvezo Leo klubov Slovenije, Leo distriktom 129, in Zvezo Lions klubov Slovenije, Lions distriktom 129, na koncertih po vsej Sloveniji zbiramo sredstva, ki jih bomo namenili za obnovo uničenih domov ter nakup hrane, krme in drugih potrebščin.

Kategorije: Novice

Stran postavil in vzdržuje Madbox