V Zvezi slovenskih Lions klubov smo nemudoma po objavi naravne nesreče in v nadaljevanju še jedrske katastrofe na Japonskem pričeli z zbiranjem sredstev za pomoč tamkajšnjim prebivalcem. Slovenski Lionsi smo si zadali cilj, da v svojih vrstah zberemo 20.000 EUR, a želimo si pomoč tudi izven naših vrst. Ob tem je potrebno poudariti, da člani svetovne Lions organizacije, torej tudi slovenski, delujemo povsem prostovoljno in brezplačno ter vsa dobrodelno zbrana sredstva v celoti namensko nakažemo žrtvam oz. pomoči potrebnim. Tudi predaja pomoči je znotraj Lions organizacije izjemno učinkovita, saj poteka preko lokalnih klubov na prizadetih območjih, torej preko ljudi, ki najbolje poznajo lokalne potrebe ter hitro in neposredno pomagajo tistim, ki pomoč resnično potrebujejo.

 

Če želite tudi vi pomagati prebivalcem dežele, ki prestaja posledice najhujše naravne katastrofe v novejšem obdobju, lahko sodelujete, načina pa sta dva.

 

SMS donacija

Pošljite sporočilo na 1919 s ključno besedo POMAGAMO in s tem donirajte 1 evro. V kolikor potrebujete več informacij jih najdete tu.

 

Donacija na TRR

Nakažite poljuben znesek na transakcijski račun SI56 02014-0018643267 s pripisom »za Japonsko«, prejemnik pa je Zveza Lions klubov, Prešernova cesta 10, Ljubljana.

Kategorije: Novice

Stran postavil in vzdržuje Madbox