Zbiramo didaktične igrače za slovenske bolnišnice

Skupaj z društvom Humanitarček, ki bo poskrbelo, da bodo igrače našle pot do posameznih bolnišnic, zbiramo didaktične igre, ki bodo polepšale bivanje bolnikom v čim več slovenskih bolnišnicah, saj jih povsod zelo primanjkuje. Igrače so lahko rabljene - le naj bodo ‘pokompletkane’. Bolniki bodo namreč težko sestavljali puzzle, če jih polovica manjka. Plišastih igračk zaradi higienskih standardov ne sprejemamo.

Zbiramo didaktične igrače za slovenske bolnišnice

IŠČEMO: karte vseh oblik in tematik, šah, puzzle/sestavljanke, spomin, mikado, revije (Svet in Ljudje, National Geographic, revije z "vsebino"), knjige itd.

ZA PEDIATRIČNE ODDELKE IŠČEMO: barvice, voščenke, šilčke, tempera barve, vodene barve, pobarvanke, otroške knjige, didaktične igrače. 

Predvsem zbiramo tudi "odrasle" igre za vse osamljene, hospitalizirane starostnike.

Igrače zbiramo do petka, 23.3. in do tega datuma jih lahko oddate v skladišču podjetja Potokar d.o.o., na naslovu Cesta na Brdo 85, Ljubljana.

Igrače je mogoče oddati v dneh sreda 21.3., četrtek 22.3. ali petek 23.3. od 7:30 - 18:30.Če imate kakšno vprašanje nas lahko pokličete na 041 972 893.

Veseli bmo, če boste klubi pristopili k akciji in se organizirali tako, da igrače zberete, v skladišče pa jih odpelje ena oseba, da ne povzročamo prevelikih motenj oz. gneče. V kolikor to ni mogoče, pa je seveda vsaka igrača dobrodošla in jih lahko odpeljete tudi posamezno.

Vabljeni. Zbirajmo skupaj!

Lions klub Ljubljana Trnovski zvon