POMAGAJTE TUDI VI

DONIRAJTE SMS ZA SLEPE IN SLABOVIDNE OTROKE

Pošljite SMS na številko 3113 in pomagajte pri zgodnji obravnavi slepih in slabovidnih otrok v Sloveniji. Ob akciji Tečem, da pomagam 2016 bomo sredsta za slepe in slabovidne otroke zbiramo tudi s posebno SMS kampanjo, v okviru katere lahko donirate na spodaj opisan način s poslanim SMS na 3113.  LIONI bomo vsa zbrana sredstva v okviru SMS akcije PODVOJILI. 

Pošlji SMS in doniraj:   

  •  1 EUR ENKRATNO, tako da na številko 3113 pošljete SMS s ključno besedo POMAGAMO  
  •  1 EUR MESEČNO, tako da na številko 3113 pošljete SMS s ključno besedo POMAGAMO1  
  •  5 EUR MESEČNO, tako da na številko 3113 pošljete SMS s ključno besedo POMAGAMO5

     Splošni pogoji uporabe storitve SMS se nahajajo TUKAJ.

 

Verjamite v učinkovitost pomoči preko naše organizacije! Pomagate lahko tudi na druge načine:

DONIRAJTE SVOJA SREDSTVA

Donirajte denar na transakcijski račun Zveze Lions klubov, Distrikt 129, Slovenija, Prešernova  cesta 10, SI-1000 Ljubljana, transakcijski račun pri NLB št: 02014-0018643267 ali pa izberite katerega od Lions klubov iz vašega okolja.

 

NAMENITE DEL DOHODNINE V HUMANITARNE NAMENE

Namesto v državni proračun lahko namenite 0,5% dohodnine za pomoč naši organizaciji! Slovenska zakonodaja omogoča, da del dohodnine namesto v državni proračun namenite kateri od upravičenih organizacij. Tako lahko donirate Zvezi lions klubov, distrikt 129, Slovenija, ki ima status humanitarne organizacije ter s tem podprete izvedbo našega programa. Vaša odločitev za vas ne predstavlja nikakršne dodatne finančne oziroma davčne obremenitve in le malo dela, saj je potrebno le oddati podatke na enega od možnih načinov:

1. preko portala e-Davki

2. z oddajo formularja, osebno ali po pošti

Izpolnjevanje formularja:

A. Vpišite svoje podatke

B. Vpišite prejemnika: Zveza Lions klubov, Distrikt 129, Slovenija; davčna številka : 36604640

DURS mora prejeti vašo zahtevo do 31. decembra v letu! Merodajen obrazec za razporeditev vaše dohodnine je tisti, ki na DURS prispe zadnji. V naslednjih letih vam formularja ni potrebno ponovno pošiljati, vaša odločitev velja do preklica oz. oddaje drugačnega formularja!

 

IMATE ODVEČ KAKŠNO NAPRAVO?

Imate doma napravo, ki je ne potrebujete več? Morda računalnik, pralni stroj, zdravstveni pripomoček, korekcijska očala ali kaj drugega? Povežite se z najbližjim Lions klubom, ki bo nedvomno našel nekoga, ki bo vašega darila zelo vesel in mu bo olajšalo življenje.

 

POJASNILO

Zveza Lions klubov svoje dobrodelno poslanstvo izpolnjuje kot organizacija prostovoljcev, torej brez zaposlenih. Vsa sredstva, ki jih bomo dobili iz vaših donacij, bodo v celoti namenjena za pomoč tistim, ki pomoč potrebujejo!

Zveza Lions klubov Slovenije – D129 zbira sredstva tudi s pomočjo SMS donacij. Nameni zbiranja se periodično menjajo. Donirate lahko uporabniki storitev družb Mobitel, Simobil, Tušmobil, Debitel in Izimobil, le pošljite SMS z besedo POMAGAMO na številko 1919 in s tem donirajte 1 evro. Pošljete lahko neomejeno količino SMS-ov. Več o akciji najdete v spodnji datoteki. Pogoji in navodila za sodelovanje pri storitvi Pomagamo

Za vašo podporo se v imenu prejemnikov donacij in v imenu članov slovenskih lions klubov iskreno zahvaljujemo!