Naša guvernerka Nadja Pahor Bizjak se je za hip hip ustavila in nas nagovorila ob vstopu v zadnjo tretjino: »Vstopimo odločno v zadnjo tretjino našega skupnega lionističnega leta. Želim vam, da uspešno izpeljete vse ali vsaj večino zastavljenih projektov in akcij, pridobite vsaj enega novega člana, predvsem pa, da se boste v svojem Lions klubu dobro počutili in z veseljem in zadovoljstvom izpolnjevali naše poslanstvo. V Lions klubih ima ta del leta posebno vlogo. Pripravili in izvedli bomo spomladanske skupščine. Če kadrovanje v klubu deluje po pravilih, je skupščina kluba prijeten dogodek za klub. Manj prijetna je skupščina v klubih, kjer se pojavljajo težave pri iskanju novega predsednika. Ob ustanovitvi ima klub veliko zainteresiranih, motiviranih kandidatov za vodstvene funkcije. Kaj se zgodi z našimi klubi, da čez leta funkcija predsednika ni več zaželena, privlačna in se je izogibamo? Nagovor guvernerke v celoti najdete tukaj.

Zagotovo pa bomo v pomlad stopili dobrodelno:

z GLASBO:

Ø Člani Lions klub Nova Gorica in LEO klub Nova Gorica vas 18. marca vabijo na Dobrodelni koncert »Pozdrav pomladi«.

Ø Člani Lions kluba Brežice 20. marca vabijo na dobrodelni koncert za pomoč tamkajšnji bolnišnici in za letovanje otrok.

Ø Članice Lions kluba Maribor Zarja vas vabijo 24. marca vabijo na koncert »Z glasbo v pomlad«.

s SMEHOM IN PLESOM, saj vas člani Lions kluba Kranj vabijo na dva dogodka:

Ø 3. marca vas bodo razveselili z monokomedijo priljubljene Lare Jankovič z naslovom Poredna Vivi, pohitite, zadnje karte so še na voljo,

Ø 3. aprila bodo skupaj z Rotary klubom organizirali dobrodelni dogodek Povežimo se 2020.

z IZOBRAŽEVANJEM:

Ø 12. marca bo ob 17. uri na Vranskem potekalo izobraževanje na temo medgeneracijskega sodelovanja, ki postaja ena izmed ključnih prioritet naše družbe in lionizma nasploh. Pooblaščenka Janja Romih bo predstavila osnovne smernice, predstavnike klubov pa poziva k predstavitvi dobrih praks na tem področju. Vabljeni k udeležbi!

Ø Že danes is rezervirate termin od 15. do 17. maj za izobraževanje v okviru konvencije, saj se nam obeta pester program.

s ŠPORTOM:

V soboto 21. marca 2020 vas vabimo na letošnje srečanje pobratenih Lions distriktov Hrvaške, Italije in Slovenije, ki ga organizira italijanski distrikt.

Do konca marca se še lahko s cenejšo kotizacijo prijavite na 103. Mednarodno Lions konvencijo, ki jo bo junija gostil Singapur – pridružite se organiziranemu potovanju in začutite duh našega globalnega gibanja.

Želimo vam uspešen vstop v zadnjo tretjino,

PR odbor

Kategorije: Novice

0 Komentarjev

Dodaj odgovor