Loading dogodki

« Vsi dogodki

TEK ZLATE PENTLJICE 🎗️ otrok z rakom v Škofji Loki

15. 6. 2024 @ 11:30 - 14:00

TEK ZLATE PENTLJICE 🎗️, otrok z rakom, bo tradicionalno v Škofji Loki.

Tek bo 15. junija 2024 ob 12:00 uri na Mestnem trgu. Štart ob 11:30 uri.

Tekaški praznik otrok bo letos obarvan v mavrico prijateljstva, povezovanja in srčnosti. Avgustovske poplave so močno zaznamovale tudi naše otroke, ki so želeli pomagati, a nismo vedeli kako? Kaj lahko mi skupaj naredimo za otroke in družine s poplavnih področij? 

Saj veste, dobra in iskrena želja vedno najde pot do srca. Na tek ZLATE PENTLJICE Škofjo Loko so povabili otroke in družine, ki so jih prizadele poplave. Od vsepovsod, Mestni trg bo Slovenija v malem. Seveda je to absolutno prevelik zalogaj za naše okvirje, pomoč so nam prijazno ponudili v Slovenski vojski in Fedja Vraničar. 

Zagotovo bo prelep pogled na tek otrok drugačnih zgodb, a skupnega veselja. Z nami bodo ponovno tekli varovanci Varstveno delovni center Kranj ❤️že tretje leto skupaj rišemo nasmehe❤️. Kako jim lahko pomagate? Da pridete in jim zaploskate. Kolikor močno in glasno zmorete❤️. Da bo odmevalo po trgu

Kot vsako leto bo z nami tudi Olimpijski komite Slovenije in Mini olimpijada. Kjer je Mini olimpijada je tudi Lisjak Foksi❤️, otroci ga obožujejo in on obožuje njih. Ampak letos bo Foksiju in Vzajemkotu delal družbo še en mega car. Saj veste kdo je Vučko kajne? Tomaz Alauf in Jerneja ga bosta pripeljala, da pozdravi otroke. Skupaj zmoremo in samo skupaj lahko pišemo lepe zgodbe. 

Kaj pa malica? Seveda. Miro Jurjevic in njegova ekipa spet noče povedati kaj in kako, samo da bo . Kaj pa glasba? Ja, Vita Renko, mlada lokalna pevka bo pela otrokom in družinam. Ah, pa to sploh ni vse. Vita pripravlja novo pesem in nov spot in kaj menite kdo bo v videospotu? ❤️❤️❤️❤️. Harmonika pride z Žanom💙.

Kaj pa lokalna skupnost? Brez močne, iskrene podpore občine, župana, Igorja, radia Sore, Jane, osnovne šole Mesta in lokalnih podjetij, ki nam prijazno priskočijo na pomoč, te zgodbe nikoli ne bi bilo. Brez novih prijateljev, ki odprtih src pristopajo, tudi ne. SAMO SKUPAJ lahko sestavljamo zgodbo prijateljstva.”

Pooblaščenka Otrok z rakom in Specialno olimpijado Mojca Lončarki je zapisala: Tole je njihovo povabilo. Dodam še svoje povabilo in povem, da bom z njimi tudi jaz. Upam, da tudi vi. Prijave za tek zbiramo do konca meseca. Ni naporno. Tečem tudi jaz (pol veste, da vsi zmorete), zato pošljite vabila klubom. Hvala. Podprimo jih, saj veste, pravi pomen besed so dejanja!”

Informacije in prijava

Podrobnosti

Datum:
15. 6. 2024
Čas:
11:30 - 14:00
Dogodek kategorija:

Prizorišče

Mestni trg Škofja loka
Mestni trg
Škofja Loka, 4220
+ Google Map
Phone
041 344 138
Poglej spletno stran dogodka
Stran postavil in vzdržuje Madbox