Jubilejna 10. dobrodelna prireditev “Tečem, da pomagam” v Novi Gorici  v organizaciji Lions klubov severne Primorske številčno obiskana

Neverjetno veliko ljudi, veliko dobre volje in sporočenega druženja je prineslo športno, dobrodelno obarvano dopoldne v novogoriškem športnem parku.

Mnogi so tekli, številni hodili. Vsi pa z istim namenom. Pomagati. Slepim in slabovidnim in njihovim družinskim članom. Rekordno število pretečenih krogov prav na jubilejni, deseti prireditvi Tečem, da pomagam. Skupaj kar 4740. K temu je bilo dodatno zbranih 1800 € donacij. HIT Nova Gorica je prispeval za vsak pretečen krog 50 centov.

Hvala vsem, ki ste prispevali k tem številkam, pravijo v Medobčinskem društvu slepih in slabovidnih Nova Gorica in se zahvaljujejo tudi Mestni občini Nova Gorica, Centru za krepitev zdravja Zdravstveni dom Nova Gorica, Radio Robin, Primorske novice, Športni zavod Nova Gorica.

Izjemno lepa srečanja in veliko dobre volje s plemenito gesto in  željo pomagati. Čestitke glavnemu organizatorju Igorju Milavcu in ambasadorju Alenu Kobilici, je bilo slišati med obiskovalci.

Kategorije: Novice

Stran postavil in vzdržuje Madbox