VEČEROVA OSEBNOST ŠTAJERSKE – Vrhunska kulinarična izkušnja z dobrodelno noto

V sodelovanju z Lions klub Piramida Maribor

Četrtek, 14. marec 2023, Minoritska cerkev, Maribor

Podelitev Večerova osebnost Štajerske, ki jo časnik Večer pripravlja že sedmič, s tradicionalno akcijo izpostavlja odlične dosežke in zgodbe posameznikov preteklega leta, ki vlivajo upanje in so s svojim delom ali dodatnim angažmajem v prostem času za zgled in v ponos.

Prvič v zgodovini podelitve se bo v Minoritski cerkvi v Mariboru 14. marca spisala prav posebna zgodba, saj so organizatorji dogodku dodali tudi dobrodelno noto. Ob podelitvi nazivov v šestih kategorijah (kulturnik, gospodarstvenik, športnik, znanstvenik, humanitarec in osebnost leta po izboru bralk in bralcev Večera) bomo z edinstveno kulinarično izkušnjo ob posebnem konceptu s chefom Jorgom Zupanom in vinsko spremljavo odličnih vin Dveri Pax. obiskovalcem ponudili posebno doživetje, ki jih bo zapeljalo v svet vrhunske kulinarike skozi zgodbo čutil in čutov.

Kot si vsi nominiranci prizadevajo za razvoj Štajerske regije, želimo za skupno dobro narediti nekaj več tudi pri Večeru. V sodelovanju z Lions klubom Piramida Maribor bodo ob svečani razglasitvi zmagovalcev v posameznih kategorijah z dražbo vzpodbudili dobrodelni čut vseh obiskovalcev. Na dobrodelni dražbi bodo ob predmetih, ki jih bodo v ta namen poklonili smučarski skakalec in šampion Peter Prevc, plezalka Janja Garnbret, odbojkar Rok Možic, nogometaš Jaka Bijol… dražili tudi umetniške izdelke iz slikarske kolonije Lions klub Piramida Maribor.   Izkupiček dražbe bo namenjen društvu UP-ornik, v katerem bodo kot že (pre)mnogokrat do sedaj pomagali tistim, ki pomoč najbolj potrebujejo.

Vljudno vabljeni, da izkoristite to ekskluzivno priložnost in se pridružite tej posebni kulinarične in dobrodelni izkušnji. Z zakupom omizja v vrednosti 1.500 EUR, ki vključuje gala večerjo za 10 oseb, boste tudi sami del zgodbe, ki pa tokrat ni le priznanje in zahvala posameznikom za njihov izjemen prispevek, temveč tudi priložnost, da naredimo več za skupno dobro.

V kolikor bi želeli rezervacijo posameznega stola, je cena zakupa 170 EUR. Za rezervacijo in vse dodatne informacije se lahko obrnete na mail minja.lednik@advalue.si

Verjamemo, da boste tudi vi v tej čudoviti zgodbi prepoznali priložnost, da s svojimi poslovnimi partnerji in sodelavci, prijatelji preživite zares poseben večer in hkrati vsi skupaj naredimo nekaj v skupno dobro naše regije.

 

 

 

Kategorije: Novice

Stran postavil in vzdržuje Madbox