Lions klub Ljubljana Iliria je konec junija obeležil dvajset let svojega delovanja. Pandemija Covid-19 je letos zaustavila vrtenje sveta in tudi tradicionalni klubski humanitarni dogodek Kresna noč, ki je dobro poznana med Lionsi.

Ker pa dvajset let predstavlja pomemben mejnik v delovanju kluba, so člani sklenili, da z upoštevanjem varnostnih ukrepov NIJZ praznovanje jubileja izvedejo v živo. V krogu svojih članov, nekdanjih in sedanjih ter najbolj zvestih podpornikov so  22. junija izpeljali srečanje na Škrabčevi domačiji pri Ribnici, ki so mu pridali humanitarno noto.

Z doniranimi sredstvi in nakupi vstopnic so udeleženci prispevali sredstva za projekta Ljudska kuhinja in Donirana hrana Humanitarnega zavoda Pod strehco. Člani LK Ljubljana Iliria so prvi septembrski klubski sestanek okronali z obiskom Ljudske kuhinje, ker so ekipi predali ček v višini 3.000 EUR.  Zbrana sredstva gredo v namen lajšanja lakote socialno in drugače ogroženih prebivalk in prebivalcev Ljubljane. Lionsi lahko podprejo ta edinstveni projekt tudi z oddajo SMS sporočila (ključna beseda OBROK5 na 1919) in za pripravo toplih obrokov prispevajo 5 EUR.

LK Ljubljana Iliria je dejaven tudi na socialnih omrežjih. Vabljeni k spremljanju in povezovanju:  https://www.facebook.com/Lions.Iliria

Kategorije: Novice

Stran postavil in vzdržuje Madbox