odločno smo vstopili v prvi mesec novega lions leta. Naš guverner Danilo Tomšič prepričan, da nam covid 19 ne bo omejeval izvajanje našega osnovnega poslanstva POMAGAMO: »Aktivnosti načrtujte kot vsako leto, le njihovo izvedbo prilagodite razmeram in varnostnim potrebam.« Priporočamo vam, da v jesenskem času več aktivnosti kot sicer izvajajmo na odprtih prostorih, na primer na področju ekologije ter rekreativnih in drugih prireditev na prostem. Ostale aktivnosti naj bodo kombinacija fizičnih srečanj in virtualnih dogodkov, odvisno od razmer. Ob izpolnjevanju pravil in ob pridobitvi dovoljenja NIJZ je možno pripraviti tudi prireditev za več 100 udeležencev. Guverner poudarja: »Ne odlašajmo, ohranjajmo Lions tradicijo zadnjih 30 let in POMAGAMO, še posebej v težkih časih.« Ob tem dodaja, da je se povezujemo zato, da pomagamo več – še posebej v letošnji novi normalnosti, ko je pomoči potrebnih vedno več.

Veseli smo, da ste med poletjem pričarali nasmehe na obrazu predvsem otrokom: Lionke iz Lions kluba Ljubljana Viva so omogočile Morske iskrice mamam in otrokom.  

Bistriški Lioni so peljali otroke na dvodnevni izlet na Boč

Lioni Lions kluba Gornja Radgona so Donirali računalnike za 6 šol iz radgonskega območja

Lions klub Ljubljana je organiziral Izlet varovancev društva gluhoslepih Dlan

Pohvale aktivnim lions klubom.

Kaj nas čaka v septembru:

Dragi lioni, pozivamo vas, da nas redno obveščate o vaših aktivnostih tako z vabilom kot novico po dogodku na pr@lions.si s priloženo fotografijo.

Veselimo se sodelovanja z vami in vam želimo vam veliko zadovoljstva ob izvajanju našega poslanstva POMAGAMO,

Maja Krušič Šega

Pooblaščenka guvernerja za Odnose z javnostmi/New Voices

Kategorije: Novice

Stran postavil in vzdržuje Madbox