Dragi Lioni,

za nami je pester in bogat lions teden. Predsedniška konferenca, podelitev priznanj in zahval mednarodnega predsednika in prejšnje guvernerke, prva seja kabineta guvernerja Danila Tomšiča ter prve akcije naših klubov. Obeta se nam zanimivo lionistično leto, v katerem obeležujemo 30 let našega obstoja v Slovenije. Zato si vzemimo čas in proslavimo našo častitljivo obletnico.

Članstvo, pomoč, komuniciranje, organizacijska odličnost in vodenje so 4 ključna prioritetna področja letošnjega leta, je na predsedniški konferenci povedal guverner Danilo Tomšič. V soboto 12. Septembra so v Cankarjevem domu v Ljubljani predsedniki Lions klubov Slovenije predstavili najboljše klubske akcije, se usposabljali pod taktirko Lorene Hus in uspešno začeli novo lions leto. Usposabljali se bomo tudi za učinkovito komuniciranje 30. septembra in novi člani 1. oktobra. Več informacij vam bosta posredovali Maja Krušič Šega in Lorena Hus.

Zgodbe pišemo ljudje je po mnenju prejšnje guvernerke Nadje Pahor Bizjak vodilo našega slovenskega lionizma, ki je v soboto 12. septembra na prvi seji kabinete guvernerja zabeležil 30 let obstoja. Kdo je spisal uspešno zgodbo lionističnega delovanja in prejel priznanje mednarodnega predsednika, kakšen aplavz si je zaslužila prejšnja guvernerka Nadja Pahor za izjemno leto in kdo vse je v novem kabinetu guvernerja  si preberite tukaj.  

Ob koncu smo obeležili naš 30 letni obstoj in začeli letošnjo leto praznovanja. Kako boste pa vi v klubu obeležili 30 let slovenskega lionizma?

Veseli smo, da ste klubi začeli aktivno. Že ta vikend se lahko udeležite:

jutri Dobrodelne trgatve Lions kluba Zemono v Vipavi

v Soboto pa Dobrodelne hoje po bovših poteh v organizaciji Lions kluba Kobarid Soča.

Vabljeni!

Čestitamo tudi Lions klubu Ankaran za uspešno izveden Lions dobrodelni turnir v balinanju – Brankov memorial.

Da bomo učinkoviti in prepoznavni tudi v tem letu, vas vabimo na interaktivno delavnico Odnosi z javnostmi v lionizmu, ki bo 30. septembra ob 16. uri v Cankarjevem domu v Ljubljani. Predstavili vam bomo ključne kriterije, kako uspešno komunicirati naše aktivnosti in predstaviti slovenski lionizem. Kako prepričat medije, pa nam bodo povedali gosti z medijskega sveta. Več informacij vam bo posredovala Maja Krušič šega, pooblaščenka za odnose z javnostmi. Le dan po PR delavnici, vas vabimo na seminar za nove člane, ki ga organizira Lorena Hus. Rezervirate si termina za nova znanja.

Kategorije: Novice

Stran postavil in vzdržuje Madbox