»DOBRODELNI LIONS PLES 2019«

Lions klub Konjice v mesecu maju praznuje obletnico ustanovitve kluba, ki jo obeležuje s tradicionalnim DOBRODELNIM LIONS PLESOM. Prireditev organizira skupaj z LEO klubom Konjice. Tudi tokratna izvedba plesa je potekala v hotelu Vital v Zrečah, kjer so člani kluba skupaj z gosti obeležili 15 let delovanja. Prireditev je osrednja svečanost ob praznovanja obletnice in ima za namen zbrati denarna sredstva za humanitarno dejavnost kluba. Organizacijski odbor priprave prireditve je poskrbel za odličen program z glasbeno skupino Karneval

Zvezo Lions klubov Distrik 129 Slovenija je tokrat zastopal guverner distrikta Miro KVAS, ustanovni član Lions kluba Konjice, kar je za klub pomeniloi prav posebno čast. Lions klub Konjice danes šteje 55 članov in je posledično največji lions klub Distrikta 129, ki združuje lions klube po Sloveniji.

Humanitarno najpomembnejši del večera je pripadel aukciji umetniških del. LEO klub Konjice se je v tem delu pridružil s srečolovoim, izkupiček blagajn Lions in LEO kluba Konjice se je letos ustavil pri =4.500 EUR.

Lions klub Konjice bo del sredstev nameniti za projekte financiranja nakupov opreme za slepe in slabovidne, preostali del pa bo namenil v štipendijski sklad za šolsko leto 2019/2020. Člani LEO Konjice bodo svoj delež namenili v fond za pomoč pri izvedbi letovanja za otroke iz socialno šibkih družin.

Skupinska fotografija članov Lions kluba in Leo kluba Konjice z guvernerjem distrikta 129 Mirom KVASOM

Kategorije: Novice

Stran postavil in vzdržuje Madbox