PRAZNUJMO z  OBJEMOM  100 let lionizma, dobrodelnosti, največje humanitarne prostovoljne organizacije na svetu, ki združuje 1, 5 milijona ljudi. Na stojnicah vam bomo predstavili dobrodelne aktivnosti, posebnost bo vsakoletna velika Lions sladica, manjkala pa ne bo niti dobrodelna Obarjada s Ptuja, ki je letos združila več kot 5000 ljudi.  Ob predstavitvi svojih dejavnosti bodo Lions klubi ponudili lokalno kulinariko.


Na odru pred Mestno hišo bo pester glasbeni program. Gal Gjurin in Tinkara Kovač sta posebej za to priložnost posnela pesem Objem, ki jo bosta v soboto premierno zapela ob našem simbolnem skupnem OBJEMU ob 12.00 uri. Z nami bodo  tudi glasbeniki Miha Debevec in Robi Novak, Aleksander Novak in številni drugi, ki pa bodo že v dopoldanskih urah ob stojnicah predstavili glasbeno raznolikost Slovenije.


Ves čas bodo v preddverju Mestne hiše ob glasbi USTVARJALI tudi OTROCI, slovenski finalisti letošnjega mednarodnega natečaja Plakat miru, veliki skupen Plakat in ga na koncu predstavili.

OBJEM je darilo, ki ne stane nič, a veliko pomeni, je zdravilo, je pot do tebe, do mene!

 

Vabljeni!

Kategorije: Novice

Stran postavil in vzdržuje Madbox