Tokrat se je izobraževanja udeležilo 14 udeležencev (bodočih predsednikov Lions klubov ter dve članici LEO kluba), delavnice pa so vodili PDG, Zoran Vodopija, pooblaščenec za organizacijo izobraževanj, Primož Stošicki in GLT koordinatorka, Lorena Hus, vsi trije prejemniki FDI Graduate Pins, značke, ki jo pridobi udeleženec FDI po opravljenem izobraževanju in samostojni organizaciji RLLI izobraževanja v svojem okolju.

 

Na izobraževanju smo skozi interaktivne delavnice obravnavali osnove lionizma, timsko delo in raznolikost, javno nastopanje in pripravo načrta za govor, način postavljanja ciljev in izdelavo akcijskega načrta, motivacijo, vse skozi luč lionizma ter izboljšanja dela in počutja v klubih. Udeleženci so na koncu imeli priložnost sami pripraviti načrt za javni nastop in ga tudi izvesti. Na koncu delavnic so udeleženci pisali svojo »Osebno izjavo o poslanstvu«.

Na delavnicah nas je obiskal in v enem delu tudi sodeloval guverner distrikta, Branko Dolenc. V večernih urah smo se družili in izmenjevali izkušnje iz svojih klubov, tudi se zavrteli v ritmih orientalske glasbe.

Vzdušje na delavnicah je bilo ves čas izjemno delovno, prijateljsko, vsi udeleženci vedno odidejo polni motivacije za naslednje obdobje.

Predavatelji se vsem udeležencem zahvaljujemo za sodelovanje, izmenjavo izkušenj in idej, za vsako izobraževanje smo bolj bogati tako člani kot tudi mi.

Kategorije: Novice

Stran postavil in vzdržuje Madbox