Novomeški Lionsi smo tokrat zavihali rokave, da bi polepšali bivanje starejših občanov na našem koncu Slovenije. Ob dnevu zemlje smo uredili okolico novomeškega Doma za starejše občane in posadili nova tri drevesa v »naš Lions drevored«. Hkrati pa smo tudi letos prispevali denar za nakup in sajenje balkonskega cvetja. 
In našo akcijo je »požegnalo« še čudovito sončno in toplo vreme. Najprej smo očistili sprehajalne poti okoli okoli Doma, uredili smo gredice in letos zasadili že 15-to, 16-to in 17-to drevo v drevored. Sadili so trije člani, vsak svoje drevo, ob svojih okroglih življenjskih obletnicah – Franci Škof, Boris Dular in Štefan David. 

Ob Dnevu zemlje smo novomeški Lionsi ponovno v roke vzeli metle, grablje in lopate. Cilj: urediti okolico Doma za starejše občane Novo mesto.

Našo akcijo je “požegnalo” še čudovito sončno in toplo vreme. Najprej smo uredili sprehajalne poti okoli Doma, se spravili na kolena v cvetlične gredice in zasadili tri nova drevesa v naš Lions drevored. Letos smo posadili že 15., 16. in 17. drevo. Sadili so trije člani, vsak svoje drevo, ob svojih okroglih življenjskih obletnicah – Franci Škof, Boris Dular in Štefan David. 

Hkrati pa smo tudi letos prispevali denar za nakup in sajenje balkonskega cvetja. 

 

 

Kategorije: Novice

Stran postavil in vzdržuje Madbox