Do zadnjega kotička napolnjena dvorana je skoraj pokala po šivih. Povsod je bilo čutiti pozitivno energijo, željo in veliko mero solidarnosti. 330 ljudi je bilo ta dan pripravljenih pomagati. Vsi so darovali prostovoljne prispevke, donirala pa so tudi posamezna podjetja.

Ob zbranih donacijah smo se vsi skupaj veselili, kot majhni otroci igrače. Zbrali smo dovolj sredstev, ki bodo porabljena za nakup opreme, ki bo na voljo ljudem.

Velik hvala za vso pomoč gre vsem nastopajočim in vsem, ki so kakorkoli pomagali pri organizaciji. V veliki meri tudi vsem sponzorjem, ki so poskrbeli, da smo koncert speljali brez stroškov.

“Manjka pa vsaj še ena zahvala in sicer Lions klubu Izola in njihovemu predsedniku, gospodu Igorju Bordonu, ki se je za pomoč našim krajem prav posebej angažiral in preko Lions Districta 129 Slovenija, pridobil na uporabo 15 razvlaževalcev, ki so na voljo ljudem. Verjamem, da bomo še večkrat združili moči, v želji pomagati drugim in delati dobro”  dodaja Iris Dovgan Primc, organizator dogodka.

Kategorije: Novice

Stran postavil in vzdržuje Madbox